Rusia 2018 si Qatar 2022 !

| 5 Comments

Ieri dupa-masa s-au ales cele doua tari, care vor organiza Campionatele Mondiale de fotbal din 2018 si 2022, si anume Rusia in 2018 si Qatar in 2022. Pentru 2018 au ajuns in a doua runda Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Rusia. N-am inteles de ce au cazut englezii din prima runda ca aveau un proiect destul de dragut, mai ales cand te gandesti ce infrastructura si stadioane au. Nici rusii nu sunt de aruncat, dar eu cred ca meritau Anglia sau Spania/Portugalia. AICI gasiti proiectul Rusiei. Singurul impediment pentru a nu ajunge acolo ar fi distanta mare intre orasele din Rusia (ex intre Kaliningrad si Ekaterinburg sunt 3140 km sau intre Moscova si Krasnodar sunt 1195 km).

rusia2018.jpg

Pentru 2022 era de asteptat ca SUA si Qatar sa ajunga in ultima runda. Coreea de Sud si Japonia au mai organizat in 2002, iar Australia poate alta data desi are un proiect dragut. Oricum proiectul celor din Qatar e de invidiat. Cand te uiti ce vor sa construiasca ramai masca. Eu cred ca merita sa le dam o sansa arabilor. Cred ca nu vom fi dezamagiti. AICI, AICI si AICI gasiti proiectele lor. Printre stadioane gasiti si primul stadion subteran din lume sau stadioane sub forma de barca sau scoica. Incredibil! Dar nu ma suparam nici daca americanii castigau pentru ca au un proiect foarte fain.

qatar2022.jpg

Restul proiectelor:

2018
www.england2018bid.com – Anglia
www.thebid.org – Belgia/Olanda
www.candidaturaiberica.com – Spania/Portugalia

2022
www.gousabid.com – SUA
www.korea2022.co.kr – Coreea de Sud
www.dream-2022.jp – Japonia
www.australiabid.com.au – Australia

Articole Relevante:

Mascotele Jocurilor Olimpice Londra 2012 !

Campionatul European de fotbal Franta 2016 !

Jocurile Olimpice din 2016 la Rio de Janeiro !

CM Africa de Sud 2010 !

5 Comments

 1. Circula zvonuri ca s-ar fi fraudat alegerile…

 2. Au castigat care au avut bani!

 3. Cu rusii n-am nimic. Meritau si ei, dar in ceea ce priveste Qatarul ma intreb cum o sa se joace fotbal la 45 de grade!!!

 4. @Roxana Asta zice presa. N-avem de unde sa stim

  @pariuri sportive Crede-ma ca toate tarile dadeau ceva. Daca e Anglia nu inseamna ca sunt sfinti.

  @formulare Qatar-ul o sa-si faca stadioane cu aer conditionat. Asa cum au racit si un drum de 150 de km pentru o cursa de ciclism. Nu degeaba este turul Qatar-ului.

  Vom trai si vom vedea. Nu trebuie sa fim negativisti si carcotasi.

 5. Pingback: Rusia isi construieste circuit de Formula 1, care trece pe sub stadionul olimpic in 2015 ! | Coolest Concepts

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.