Tu ce ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul ?

| 5 Comments

Sincer sa fiu, nu mi-am pus des aceasta intrebare. De ce? Pentru ca eu cred ca viitorul ni-l facem singuri, iar succesul nostru in viata depinde de cat de bine stim sa luam o decizie. Dar trebuie sa recunosc ca am fost si ca inca sunt curios de unele chestii din viitor. Nu de alta, dar sunt unele “probleme”, care nu depind de noi direct. De cand am fost mic mi-am dorit sa stiu cum o sa fie Oradea peste 50-100 de ani. Oare o sa fie plin orasul de roboti? Oare o sa fie numa zgarie nori? Se va inventa masina timpului? O sa ne distrugem singuri? O sa ne invadeze extraterestrii? O sa fiu un om de succes? Cati copii o sa am? O sa sar cu parasuta? Cam astea sunt lucrurile pe care mi le doream sa le stiu acum cativa ani. Intre timp mi-am dat seama ca “soarta mea” depinde doar de mine si ca o sa fiu de succes doar daca actionez cat mai repede si daca imi voi respecta visele si pasiunile. Eu cred ca nu exista imposibil si ca orice vis e realizabil, chiar si cel de a ajunge in spatiu. Cei puternici, din toate punctele de vedere, atat financiar cat si spiritual vor supravietui mereu.

Singurul lucru pe care mi-l doresc sa-l stiu in momentul de fata este daca mama mea e bine acolo sus, daca au grija de ea. Unul dintre telurile mele e s-o mai intalnesc data.

Si poate sa vad exact anul 2012, ca sa le spun oamenilor ca sunt naivi si cred toate prostiile pe care le vad la televizor.

Voi ce ati vrea sa stiti?

“Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin, iar de acest concurs am aflat de la Blogatu

5 Comments

  1. Pingback: Concursul s-a incheiat | Concurs Rca Ieftin: tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?

  2. Pingback: Castigatorii concursului "Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?" | Blogatu

  3. Pingback: Despre concursuri si alte aiureli « Blog de Prost

  4. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Câștigătorii concursului RCA Ieftin

  5. Pingback: Lista câștigătorilor la concursul RCA ieftin | Chinezu

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.