Poze si Rezumat CFR Cluj – FC Basel !

| 0 comments

Ieri am fost prezent la meciul din Liga Campionilor, CFR Cluj – Fc Basel, care s-a terminat 2-1 pentru ai nostri. Clujenii au inceput destul de bine prin doua goluri in minutele 9 si 11, date de fundasul Ionut Rada si atacantul Traore. Pot sa zic ca i-am prins un pic nepregatiti pe elvetieni si de aceea am marcat aceste doua goluri atat de rapid. Dupa minutul 15 am inceput sa jucam foarte defensiv si am luat un gol in prelungirile primei reprize. Daca nu era capul lui Muresan din a doua repriza, la care s-a lovit destul de bine, eu zic ca era 2-2 si elvetienii aveau sanse sa bata. E bine ca am batut, dar cu jocul asta n-avem nici o sansa cu AS Roma si cu Bayern Munchen.

Mi-au placut Muresan jos palaria, Alcantara a jucat destul de bine, Ionut Rada ca a dat un gol, mai ales ca fundasi si de Zerbi ca a intarit un pic atacul cand a intrat. Sorin Cartu a debutat bine pentru primul meci in Liga. Sa vedem mai departe.

Nu mi-au placut Nuno Claro, care nu e sigur pe el, Traore care pierde majoritatea mingilor aiurea (are talent, dar nu realizeaza) si Culio, care se crede mai bun decat e.

Si cel mai jalnic lucru? Cum sa fie doar 10 000 de spectatori la un meci de Liga Campionilor? Pretul biletelor? Nu prea cred. Si in liga 2 din Anglia erau mai multi.

Articole Relevante:

Grupele Ligii Campionilor 2010/2011 !

CFR Cluj, campioana din 2010 !

Egalitate: CFR Cluj – Chelsea Londra 0-0 !

Victorie: AS Roma – CFR Cluj 1 – 2 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.