Complexul Nymphaea gata prin 2012 !

| 1 Comment

V-am povestit eu anul trecut de Complexul Nymphaea, care va cuprinde Strandul Municipal, Bazinul Olimpic, Bazinul Acoperit, Hotel Continental, Hotel Calipso, Aparthotel Living In, Hotel Elite, Hotel Terra, Baza Dinamo (de sarituri), Centrul de Agrement Magico, Parcul I Bratianau (fostul Parc Muncitoresc) si o zona de camping in Silvas. In cateva cuvinte, acest complex va fi de fapt o statiune balneara pe care Primaria vrea s-o termine pana in 2012, cu ajutorul unei finantari de 7 milioane de EURO, care ar trebui sa vina pana in 2011.

Strandul va fi extins cu sase bazine de agrement (valuri, inot, pentru topogane cu jet de apa, pentru copii si pentru sarituri), bazine acoperite in cadrul unei cladiri ca si la Aquaticum Debrecen (centre spa, centru fitness, bowling, vestiare si birouri), un complex comercial pe o suprafata de 981 metri patrati, pavilioane pentru sah, table si rummy, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport (baschet, volei, tenis de masa), o zona alpinarium, o cascada ce se va varsa intr-un parau artificial cu circuit inchis, un canal descoperit cu adancime de 1.2 metri, in care veti putea lenevi pe colaci de inot si cateva parcari pentru fiecare zona de agrement in parte.

Sa speram ca se vor tine de cuvant si se va termina pana atunci.

statiunebalnearanymphea.jpg

Articole Relevante:

Statiune balneara Nymphea pe malul Crisului Repede !

Felixarium, un complex modern in Baile Felix !

Miskolc Tapolca, un strand in pestera !

Aquapark in Baile Felix !

One Comment

  1. Trebuie sa mentionez ceva, suntem deja in 2012 si nu vad nici o modificare la acest proiect…suna frumos dar nu s-a inceput lucrul…probabil o sa mai asteptam!! :))

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.