Scorpion, zodia mortii – cea mai mare prostie !

| 2 Comments

Ieri s-a discutat foarte mult pe treaba mortii Madalinei Manole (Dumnezeu s-o odihneasca in pace) si au dat tot felul de “diagnostice”. Ca s-a sinucis, ca fost ucisa, ca fost nebuna, depresiva samd. La un moment dat, o femeie care se dadea mare astroloaga a inceput sa zica tot felul de lucruri despre zodii. La un moment dat a ajuns la zodia scorpion, care cica e zodia mortii. Am cautat pe internet si mi-au confirmat mai multe site-uri. Este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata. Si in al doilea rand, cum sa zici asa ceva la televizor? M-am uitat si eu o data la televizor si uite ce mi s-a dat sa vad (foarte rar ma uit). Sunt multi oameni si copiii creduli, care iau acest lucru foarte in serios, chiar daca astrologii zic ca nu e asa de periculos. Unii se pot gandi toata viata la acest lucru. Uneori chiar o dau in fanatisme rau de tot.

Va rog sa nu credeti aceste prostii si sa va vedeti de viata voastra in continuare. Probabil ca si astrologii au dreptate in felul lor, dar eu nu cred in zodii. Eu cred doar in ceea ce fac eu. Eu sunt rac cica, dar stiu in adancul sufletului meu ca nu sunt ca ceilalti raci. Fiecare dintre voi aveti ceva unic in voi, sa stiti asta. Fiecare dintre voi poate sa realizeze ce-au realizat Tiriac, Sergiu Nicolaescu samd.

Articole Relevante:

Ophiuchus, cica a 13-a zodie !

2 Comments

  1. Dani, prima chestie… cred ca ai vrut sa zici creduli, nu credibili. Sunt doua chestii total diferite ca si inteles.
    Cat despre zodie, eu sunt scorpion. La fel ca si celaltel poate fi si zodia mortii si a vietii si a tot ceea ce vrea fiecare. Daca citesti pe 100 de siteuri o sa vezi ca la toate zodiile zice ceva de rau, de moarte etc. Asa ca astea nu is probleme care sa framante omenirea zic eu…

  2. Creduli am vrut sa scriu. Ms pentru corectare. M-am grabit.

    Doi, crede-ma ca lucruri de genul acesta, care credem noi ca sunt simple afecteaza pe multa lume.. Ai fi uimit sa vezi pe cati..

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.