Rezultatele romanilor prezenti la CE de scrima 2010!

| 0 comments

Spada baieti: satmareanul Adrian Pop, a fost eliminat in optimile de finala a CE de la Leipzig, Germania de favoritul nr 1, Jean Michel Lucenay (Franţa). Arkosi Bertalan (CSM Oradea), Cosmin Kortyan (Farul) si Andrei Szilagyi (CS Satu Mare) au fost eliminati din primele tururi. Campionul si vicecampionul national, Nyisztor Alexandru respectiv Tardi Otto (ambii CSM Oradea), antrenati de Nicolae Ille n-au fost selectionati. Asta n-am inteles si nici n-o sa inteleg de ce.

Spada fete: Anca Maroiu a fost eliminata in optimi, Iuliana Maceseanu si vicecampioana olimpica Ana Maria Branza in turul 2, iar Simona Alexandru in primul tur.

Sabie baieti: Tiberiu Dolniceanu a fost eliminat in sferturi, Nicolae Sireteanu in primul tur de Tiberiu Dolniceanu, Cosmin Hancianu in al turul 2 tot de Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir in turul 2. Vicecampionul mondial, Rares Dumitrescu n-a putut fi prezent din cauza unei accidentari mai grave la genunchi. La echipe s-au clasat pe 8, dupa ce anul trecut au castigat Campionatul Mondial. Vedeti cat inseamna un lider (Rares Dumitrescu)?

Sabie fete: Bianca Pascu a fost eliminata in turul 3, Elena Munteanu si Andreea Pelei in turul 2, iar Mihaela Bulica in turul 1.

Floreta baieti: Alexandru Daniel Diaconu si Virgil Saliscan au fost eliminati in al 2-lea tur, iar Radu Daraban in primul tur.

Floreta fete: N-au fost prezente.

Pacat ca nu se investeste mai mult in acest sport. Am avea performante enorme.

Toate rezultatele le gasiti pe site-ul Confederatiei Europene de Scrima sau pe Federatia Internationala de Scrima.

Articole Relevante:

Romania, campioana mondiala la sabie !

Medalie de argint pentru Rares Dumitrescu la CM de scrima din Antalya !

CSM Oradea, campioana nationala la spada !

Ana-Maria Branza, medalie de argint la Beijing !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.