Inscrieri admitere facultate si master 2010 !

| 1 Comment

Inscrierile la facultate si masterand pentru 2010 au inceput de ieri 12 iulie si vor tine pana in 24 iulie. Din 25 pana in 30 se vor afisa rezultatele. Va mai fi o sesiune in septembrie, care va tine din 6 septembrie pana in 17, iar din 18 pana in 23 se vor afisa rezultatele. Admiterea se va face pe baza dosarului (media la bac si media celor 4 ani din liceu).

Taxe: Admitere – 150 ron
Contestatii – 150 ron
Inmatriculare – 100 ron
Pentru straini – 150 euro

Beneficiaza de scutiri de taxe orfanii de ambii parinti, cei aflati in centrele de plasament sau case de tip familial, cei ai caror parinti sunt angajati ai Universitatii din Oradea sau cei care au parinti cadre didactice. Scutirea se face pe baza unor acte doveditoare.

Mai multe pe admitereuo.ro

One Comment

  1. Înscrierile pentru programele de licență (ZI și FR) și masterat la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, se fac până în data de 24 septembrie 2010.Oferim 30 de burse de merit pentru programele de licentă zi.Pentru mai multe informatii accesați http ://www .cantemircluj.ro/ro/html/admitere_licenta.php Vă așteptăm!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.