Camere foto compacte, o amintire placuta pentru mine !

| 1 Comment

Pentru mine camerele foto compacte sunt o amintire foarte placuta, mai ales cand ma gandesc ca primul aparat a fost un Samsung Kenox S800 de 8.1 MP. In 2006, mi l-a adus taica-meu din Coreea de Sud (350 de $) si pot sa zic cu mana pe inima ca era una dintre cele mai bune camere foto compacte de pe piata. Unu la mana pentru ca arata bine si doi la mana pentru ca are un meniu foarte complex. Are chiar tot ce-i trebuie unui incepator, pana si niste “rame” de mai multe feluri pentru poze (asta pentru ca nu toti se pricep la photoshop). La noi il gaseam cam la 500-600 de $. N-am avut probleme deloc 2 ani de zile cu el. Chiar am fost foarte multumit si pot sa-l recomand oricui si la orice ora. Acum nu de mult mi s-a stricat ceva la procesor si nu vreau sa-l repar pentru ca piesele costa mai mult decat o camera noua, cel putin asa mi s-a zis. Eu o sa ma mai interesez, pentru ca tin la aceasta camera si daca se poate repara, de ce nu. Intre timp mai aveam o camera foto compacta, pe care o primisem pentru lucru, si anume Canon PowerShot 460. Pe astea doua le recomand incepatorilor pentru ca le-am folosit si stiu ce pot, dar ma gandesc ca sunt si alte modele, ca si:

Olympus Camera FotoT100

Canon PowerShot A490

Nikon Coolpix L110

Eu in curand imi voi lua un DSLR, dar prima mea iubire, va ramane intotdeauana camera foto compacta. Pentru nelamuriri accesati acest link.

One Comment

  1. Mie nu imi place sa imi cumpar un DSLR, pentru ca nu vreau sa mai am inca un rucsac special petnru aparatul foto, eu mereu am preferat o camera compacta micuta care sa o pot baga in orice buzunar, chiar daca nua m poze la fel de frumoase ca cele obtinute de un DSLR

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.