Cu Domainguru.ro va puteti vinde/cumpara domenii prin licitatii !

| 0 comments

Cautand pe net am dat de un site interesant, care va poate ajuta sa vindeti un domeniu/site si sa cumparati unele domenii/site-uri pe care le doriti. Cum se poate acest lucru? Ei bine in primul rand trebuie sa va inregistrati ca mai apoi sa adaugati domeniul pentru a putea incepe licitatia. Ea poate fi de trei tipuri:

– standard: detinerea controlului asupra pretului acelui domeniu
– instant: cand stiti exact cat vreti sa obtineti pentru acel domeniu si-l veti da primului client care ofera acel pret
– libera: cand nu stiti ce pret sa cereti si asteptati oferte de la potentialii cumparatori

Licitatiile pot fi finalizate cu ajutorul operatorilor acestui site, prin serviciul de escrow domenii, unic in Romania in acest moment. In acest fel sunteti siguri ca primiti banii de la cumparator iar acesta din urma este sigur ca primeste site-ul sau domeniul in cauza. Sunteti total protejati de eternele tepe de pe net.

In schimb daca vreti sa cumparati un domeniu, din cele inregistrate pe site, trebuie sa respectati tipul de licitatie care a fost pus de catre detinatorul acelui domeniu. Puteti intra in legatura cu potentialii cumparatori prin sistemul intern de mesaje, datele dumneavoastra de contact fiind protejate.

Daca optati pentru serviciul de intermediere domenii, acel domeniu va ajunge sigur la voi, binenteles daca sunteti de acord cu pretul. Prin intermediul acestui site puteti sa ofertati si domeniile care nu sunt inca de vanzare. Nu-i asa ca merita sa incercati? Pana la urma nu va obliga la nimic.

domainguru.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.