Copii care lucreaza la un stadion !

| 5 Comments

Uitati-va cum cativa copii lucreaza la renovarea stadionului Jawaharlal Nehru din New Delhi, India pentru Commonwealth Games din octombrie. Ei ce primesc in schimb? Paine si lapte. Sa nu va mai prind ca ziceti ca vi-e greu sau ca traiti intr-o tara de rahat. Uitati-va cu atentie la imagini, puneti-va in locul lor si dupaia comentati.

copiindia.jpg

copiindia1.jpg

Sursa poze: TheSun

Articole Relevante:

Gradinita cu carciuma !

Imagini socante: Oameni cretini omoara balene pentru a deveni barbati !

Controlul parintilor asupra copiilor !

Cu ce se hranesc copiii nostri !

5 Comments

  1. da! Dar macar la ei se lucreaza!8-|

  2. Munca inobileaza… pe principiul asta merg si ei. L-as sa se obisnuiasca inca de mici cu grutatile vietii. Daca ar fi dupa mine eu de la cresa i-as scoate la munca…sa care pietre in scutece, pe mama lor de prunci plangaciosi si nesuferiti, ca daia i-ai facut, sa faca curat, mancare si sa mearga la ABC-u dupa suc si tigari, in cazul lor sa refaca un stadion.
    P.S.- faza cu…ei o duc greu si noi nu e aiurea…eu zic ca tot intr-o tara de cacat traim, condusa de ratati. (parerea mea)

  3. COMPLETARE: dupa ce am analizat cu atentie imaginile am ajuns la o concluzie: ASSTEA e rromani. Unu se plimba cu tarnacopu’ in timp ce ailalti belesc cohii la el.

  4. Sebi nu e chiar asa.. nu poti scoate copiii la munca grea de la varsta aia.. doi la mana, trebuie platiti tot in bani nu cu paine si lapte, trei la mana, nu cred ca ti-ar fi convenit sa fii in locul lor.. cat despre greutatile vietii.. mi se pare aiurea s-o spui asa.. noi suntem singurii care ne facem greutati.. de ce? pentru ca ne lasam influnetati de prieteni, de guvern si de orice lucru ce ni se pare prea greu pentru npoi..

  5. DANEEEE STOP … era un comentariu ironic si spus la misto. Cam cat de sadic ma crezi? NORMAL ca nu e ok sa pui copii la munca. E de condamnat iar forurile internationale care se ocupa cu protectia copiilor ar trebui sa intervina. Cat despre greutati… la fel e la misto spus…slava domnului ca am din ce traii chiar daca oficial sunt somer. Nu mor de foame si stiu ca nici in alta parte nu ar fi mai usor. Mia culpa, nu am pus chilimelele de vigoare. Ori cum … priveste partea amuzanta (daca exista asa ceva) a pozelor… zi de nu e asa. Unu lucreaza ceilalti belesc ochii la el (tipic romanesc) (nu e cazul copiilor din imagine, a nu se intelege iara gresit).
    Bafta

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.