Un Craciun Modern ?

| 1 Comment

In primul rand va arat cateva tipuri de sanii moderne ale lui Mos Craciun, care merg fara reni. Sincer sa fiu nu ma incanta nici una, dar parca cea a celor de la Land Rover arata binisor. Voi ce ziceti?

sanielandrover.jpg
conceputa de Land Rover

saniejaguar.jpg
conceputa de Jaguar

sanieaudi.jpg
conceputa de Audi

sanieastonmartin.jpg
conceputa de Aston Martin

sanievauxhall.jpg
conceputa de Vauxhall

saniege.jpg
conceputa de General Electric

via

Dupa ce am terminat cu saniile lui Mos Craciun, trecem la brazi. Mai jos vedeti trei tipuri de brazi moderni, care mai de care.

bradberi.jpg
brad facut din 1000 de sticle de bere

bradelectric.jpg
brad electric

bragravitate.jpg
brad care sfideaza teoria relativitatii

via

Si ca sa fie totul ok, trebuie sa ne legam si de accesorii ca si stelute sau globuri. Exemplul vine de la o moara de vant moderna din Munchen, Germania, care Craciun a fost tranformata in cea mai mare stea din lume.

steaturbina.jpg

via

Sincer sa fiu nu m-a impresionat nimic din aceste lucruri si cred ca Craciunul ar trebui sa ramana asa cum este acum, fara inventii stupide.

One Comment

  1. Eu zic asa… la aia cu bradul suspendat (imaginea 9, penultima) nu are nici ceea mai mica legatura cu teoria relativitatii (cauta pe google sau pe wikipedia si o sa vezi ca nu are de-a face cu timpul si spatiu … ceea ce vroiai tu sa spui e ca sfideaza gravitatia… dar nici un caz nu teoria relativitatii…eh nu toti suntem fizicieni asa ca nu are prea mare importanta… Sarbatori Fericite!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.