Primaria Oradea sa ia exemplu !

| 1 Comment

Vreti sa vedeti cateva lucruri impodobide superb? La noi in Oradea de atatia ani tot la fel e, impodobim copacii de tuia cu beculete, impodobim Parcul 1 Decembrie (in jurul statuii Soldatului Pierdut) si aia e. Ori cei de la Primarie sunt lipsiti de idei ori nu vor mai mult. Primul exemplu este un tramvai impodobit in Budapesta (nu cred ca este doar unul).

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

via

A doua minunatie este chiar Primaria din orasul Craiova. Este cel mai superb lucru facut de romani in anul 2009. Felicitari!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

via

Al treilea lucru superb este o masina din statul Iowa, SUA. A fost nevoie doar de o masina, un generator si cateva set-uri de beculete. Vedeti si voi ce-a iesit!

masinaimpodobita.jpg

via

Si ca si bonus, va prezint centrul orasului Teruel din Spania. Autoritatile au implementat in ciment o sumedenie de LED-uri. Binenteles, acestea sunt permanente, nu doar pentru Craciun.

teruelled.jpg

via

Stimate primar Ilie Bolojan luati exemplu!

One Comment

  1. Mai este si o cladire plina de neoane in Budapesta, care isi schimba culoarea permanent. Am poze facute acolo, e ca si ultima poza postata, cea cu neoanele albe pe jos, doar ca acelea sunt colorate si pe cladire destul de mare.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.