Dansez pentru tine – sezonul 8 !

| 15 Comments

In 23 octombrie va debuta cel de-al 8-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Vedetele care vor dansa pentru o cauza sunt: Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie (Happy Hour), Radu Valcan (Povestiri Adevarate), Liviu Varciu (manelist), Kamara si Jean de la Craiova (manelist). Mie imi place enorm de mult emisiunea, dar cand ma gandesc ca e zdreanta de Monica Columbeanu imi vine sa nu ma mai uit. Vaisamar, se strica emisiunea cu ea.

dansezpttine.JPG

Articole Relevante:

Monica si Darius au castigat Dansez pentru tine sezonul 7 !

Copii cu ambitie !

Dansez pentru tine – sezon 7 !

Giulia Anghelescu in locul lui Lili Sandu la Dansez pentru tine !

15 Comments

 1. Ma cheama luca maria magdalena si va dau un sfat acela este nu ascultati ce va sun oameni cei rai ca nu suneti bun chiar din contra va spun sa adunati cat mai multa putere si sa indepliniti visurie partenerelor/partenerilor vostri va pop si ascultati sfatul meu.

 2. Imi place foarte mult emisiunea DANSEZ PENTRU TINE.Ma uit de la primul sezon si mi se pare ca e cea mai tare emisiune!!! Din partea mea toate echipele au nota 10*. Succes la toti si multa sanatate si fericire !!!
  Play Video Comment

 3. eu nu am de ce sa comtez pentru ca in place dansez pentru tine si sunt izabela din cernavoda si am 19 ani ziua mea este vineri

 4. domne ador concursu asta :*:**::**::x:x:x:ximi palce la nebuni imi palce mult de RADU,ELENA,LIVIU si partenera lui :**:::x:x:xva ador Iulia si Stefan sunt cei mai tari prezentatori si va iubescccc:x:x:x:x

 5. mi-ar placea sa castice jean de la craiova sau radu

 6. :d:d:d salut! sunt larisa si adoooooor emisiunea dansez pt time eu tin mult cu toate echipele si abia astept sa vad cine va castiga marele premiu!
  ;);):):d

 7. Sa castige Jean!!! – “Va pupa Jean” – Hai Jean,hai Jean,hai Jean!!! hai Liviu Varciu!!! Hai Liviu!!! Sa castigati amandoi!!! :)>-:*[-o<=d>:)>-

 8. deci e prea tare emisiunea:x sa castige jean! tin cu toti dar el s`a remarcat cel mai mult! pacat ca a pierdut duelul radu…. pacat… dar , feicitari ui iviu si partenerei sale!

 9. feLicitari* LIVIU* Lui*

 10. este super emisiunea dansez pentru tine il urmaresc cu mare drag imi pare rau pt livu sa castige jean
  \

 11. bravo jeane esti belea de tot.tine-o tot asa esti …de tuca mama

 12. bv jean ca ai castigat :x:x:)>-:d

 13. i love yu:,,dansez pentru tine,,.Efoarte tare.:d.hai DIANA DUMITRESCU:X,:d/

 14. DIANA DUMITRESCU:O (VEDETA MEA FREFERATA:&#88;)IMI DORESC SA CASTIGI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.