Principele Radu Duda candidat la presedentie !

| 5 Comments

Principele Radu Duda de Hohenzollern-Veringen, reprezentant al familiei regale a decis sa candideze la functia de presedinte al Romaniei in cadrul alegerilor prezidentiale din toamna. Eu cred ca e o idee buna ca macar schimbam ceva si nu trebuie sa-i mai votam pe astia, care toti sunt prieteni intre ei (PSD, PNL, PD-L, UDMR, PRM samd). Doi la mana sa nu-mi sariti in cap si sa-mi ziceti ca nu prea a fost in tara si ca nu merita sa fie presedinte pentru ca nu e chiar asa. Stiti bine ca daca alegem dintre partidele de mai sus nu se va schimba nimic, poate din contra va fi mai rau decat e acum. Ce ziceti, merita o sansa?

radduda.jpg

5 Comments

 1. Pingback: Hai sa criticam casa regala ! at Dani’s Corner

 2. va sprijinim in partea de sud

 3. Pingback: Florin Piersic candideaza la presedentie ! at Dani’s Corner

 4. el este cel mai bun pentru a desfinta toata coruptia si prostia romaneasca

 5. • 1
  ROMEO TARHON, monarom2000@yahoo.com
  APEL-MANIFEST
  Îmi asum cu drag şi devotament rolul de “server” pentru activitatea de monitorizare a mesajelor şi propunerilor constructive din partea Dumneavoastră, susţinătorii loiali ai proiectului România Altfel, ai Casei Regale şi ai ASR Principele Radu.
  Vă aştept cu prietenie şi ospitalitate la FORMUL ROMÂNIA ALTFEL, locul virtual pe care propun să îl inaugurăm împreună aici şi acum, dn momentul apariţiei acestui mesa pe blogul ASR Pincipele Radu..
  Acest forum să fie prima noastră acţiune colectivă, primul nostru pas de întâmpinare a unora de către ceilalţi, primul gest de deschidere, de cunoaştere, de comunicare şi de apropiere umană!
  Să fim împreună fondatorii unei generoase mişcări istorice, revoluţionare şi, animaţi de idealuri curate, de dragostea necondiţionată pentru patrie şi naţiune, să edificăm împreună România Altfe!
  Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  Romeo Tarhon,
  Bucureşti,
  07.09.09, 0rele 11:48
  • 4
  Romeo Tarhon, NATIUNEA
  Roxana Iordache,
  Cristina Deleanu, Eugen Cristea,
  Dr.Stoica Rodica,
  Horia Cremene,
  Dr. Viorica,
  A.T. care propui infiintarea unui prtid
  si alti sustinatori ai Proiectului “ROMANIA ALTFEL”,
  Va invit sa ne intalnim nu doar virtual!
  Va invit in afara blogosferei, in real!
  Va invit sa formam nucleul civic de initiativa atat de necesar.
  ORICE INCEPUT ARE NEVOIE DE …UN INCEPUT!
  Casa Regala si ASR Principele Radu au nevoie de noi, acum!
  Romeo Tarhon,
  Bucuresti
  monarom2000@yahoo.com
  • 5
  Horia Cremene, horiacremene@gmail.com
  Mi se pare interesantă ideea, dar ca să se prevină o pălăvrăgeală sterilă poate că n-ar fi rău să se comunice pe adresele de contact ale fiecăruia eventualele propuneri şi idei sub o formă concisă. Măcar să ştim de ce ne întâlnim. Ar putea de ex. iniţiatorul acţiunii, dl. Romeo T, să centralizeze aceste propuneri, apoi să le transmită spre ştiinţă şi celorlalţi? Între timp vor apare în mod sigur şi alte persoane dispuse să se implice în această primă acţiune concretă. Cred că ar fi bineveniţi toţi, indiferent de sentimentele care îi animă, pe parcurs unii vor renunţa, ceilalţi vom continua.

Leave a Reply

Required fields are marked *.