Harta Galaxiei Star Wars !

| 3 Comments

Super tare harta, mi-am pus-o ca wallpaper. De la Naboo (jos, printesa Padme) pana la Tatooine (mai in dreapta, Luke) dupa aceea Alderaan (mijloc, printesa Lea) pana la Coruscant (sus, capitala republicii) si Kamino (jos, clonele), Geonosis (jos, oamenii libelule) si Kashyyyk (mijloc, wookie) si de la Hoth (stanga maxim jos, rebelii) si Dagobah (stanga jos, Yoda exil) pana la luna Endor (stanga, ursuletii). Eu am enumerat planetele pe care s-a desfasurat actiunea in seria Star Wars. Probabil o sa va intrebati de ce am avut rabdare sa le caut. Pentru Star Wars si o zi intreaga. Harta Mare AICI

Galaxymap3.jpg

p.s. cred ca e incompleta.. nu gasesc sistemul Utapau (Grevious exil).. l-am gasit (sub Dagobah) AICI (nu mai inteleg nimic, asta n-are unele planete sau luni pe care le are prima). Bun. Oricum Kamino e pozitionata bine pe aceasta harta din urma, n-avea cum sa fie sub Tatooine.

p.s.1 am gasit inca una AICI

via

Articole Relevante:

Star Trek vs Star Wars !

Serial 3D Star Wars !

3 Comments

  1. Hmmmm…. incredibil… nici nu mi-ar fi trecut prin mintea mintii in cel mai adanc si groaznic cosmar ca exista oameni care se ocupa cu proiectarea hartii din Star wars…. /:)

  2. Ft tare harta.Cineva a muncit enorm :))

    p.s Star Wars a ramas o serie cult pt mine.

  3. Pingback: Wallpapere Star Trek Online ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.