EA Games scoate trei jocuri Need For Speed anul acesta !

| 5 Comments

Dupa ce au dezamagit din nou cu Need For Speed Undercover, cei de la EA Games vor sa se revanseze si sa scoata nu mai putin de trei jocuri anul acesta. Unul este Need for Speed: Shift, pentru iubitorii de simulatoare. Camera va fi doar din interiorul masinii iar miscarile vor fi realiste de-a dreptul. Va fi lansat pentru PS3, Xbox 360 si PC.

nfsshift.jpg

Pentru cei care poseda console Wii si DS de la Nintendo se pregateste un joc un stil arcade, si anume Need for Speed: Nitro.

nfsnitro.jpg

Iar pentru cei care prefera multiplayer-ul, se va scoate un joc care se doreste a fi MMONFS, si anume Need for Speed: World Online. Cica nu se va plati nici un abonament lunar pentru ca jucatorii sa se poata conecta. Plus ca vor fi puse la dispozitie multe masini care vor putea fi tuningate si incercate dupa preferinte. Datele de aparitie a acestor jocuri nu se stiu inca. Eu nu stiu ce sa zic si mi-e teama ca o vor da in bara din nou. Nici Undercover-ul care avut la dispozitie 1 an de zile n-a iesit cum trebuie 100%. Mi-au placut doar masinile iar povestea a fost destul de slabuta. Se aude totusi ca NFS isi va schimba echipa de producatori si in loc de Black Box va fi Criterion Games. Sa vedem ce va iesi.

nfswon.jpg

Multumiri Eurogamer

Articole Relevante:

Wallpapere cu masinile din Need For Speed Undercover !

Need For Speed Undercover dezvaluit !

Saptamana Need For Speed : ProStreet !

5 Comments

  1. Pingback: Grand Theft Auto: Chinatown Wars lansat doar pentru Nintendo ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Wallpapere si Trailere Need For Speed Shift ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: Cerinte pentru Need For Speed Shift ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.