Despre multilevel marketing !

Am citit astazi un post despre Amway care m-a lasat cu capul pe spate. De fapt am auzit in viata mea mult prea multe perle despre multilevel marketing ca ar fi trebuit sa fiu internat la Spitalul de Nebuni daca as fi pus la suflet. Respectivul (nu zic cine e ca sa nu se supere) ne zice acolo ca el a fost chemat la un seminar platit de catre un cunoscut de-al lui. Lui nu i-a placut sistemul si s-a ridicat si a plecat ca mai apoi sa scrie pe blog ca Amway este o secta piramidala. Dragule sa-ti zic ceva, deocamdata “sectele piramidale” cum le ziceti voi sunt singurele modalitati de imbogatire rapida (bani si dezvoltare personala) a oamenilor simpli. Deocamdata firmele de multilevel marketing au scos multi milionari in $ si in EURO la viata lor. Deocamdata firmele de multilevel sunt sus puse pe Bursa din New York si cateva n-au fost afectate de criza economica din SUA. Deocamdata firmele de multilevel au brevete puternice. Deocamdata firmele de multilevel au produse puternice cu cele mai mari calificative (unele dintre ele) samd. Mai continui? Pacat ca unii dintre voi vorbiti din spatele calculatorului fara sa experimentati ce inseamna chestii de genul (fie cautati mai mult pe internet fie incercati). Binenteles ca nu toate firmele de multilevel sunt dar nu stim pana cand nu ne documentam (ex Dolphin, Caritas). Dar asa e romanul facut carcoteasca tot timpul in loc sa se documenteze si sa afle cu adevarat ce face afacerea respectiva sau daca sunt bune produsele. Sa va dau un pont, cunosc niste produse de la o firma de multilevel care l-au salvat pe sotul unei prietene de la moarte, care suferea de cancer in ultima faza si i-au fost date trei luni de viata de catre doctorii nostri cu facultate (asta a fost in ianuarie iar in octombrie m-am intalnit cu dansul si se simtea destul de bine). Sau mai vreti sa va spun ca stiu niste prieteni cu diabet care iau suplimenti nutritivi de la firme de multilevel si se simt super bine? Oh Doamne mare e gradina Domnului dar multi au sarit gardul. Si nu zic ca mie mi-ar place sa fac vanzare de produse (cum face Amway) dar asta nu inseamna ca nu sunt buni, sunt alte firme de multilevel cu un plan de compensare mult mai puternic bazat pe francize dar asta e partea a doua. Va sugerez unora sa lasati internetul pentru o clipa si sa cititi carti ca si:


Profetiile tatalui bogat (Robert Kiyosaki)
Cadranul Banilor (Robert Kiyosaki)
Cele 100 de legi ale succesului (Brian Tracy)
Cel mai vestit vanzator (Og Madino)
Conducta de milioane (Burke Hedges)

Dupa ce le veti citi sigur va veti schimba parerea despre viata si veti incepe sa ganditi mai normal, mai matur, mai cu picioarele pe pamant. Si doar dupa ce le cititi va voi da dreptul la replica. Bafta.

Daca vreti sa stiti mai multe despre Amway citit AICI si AICI, Andrei Rosca intelegand foarte bine sistemul, luati exemplu de la el (Avon si Oriflame sunt unilevel :P ). Si nu sunt in Amway doar ca nu mai vreau sa vad pareri tampite (era un ex).

p.s. chiar si Bill Gates a investit in network marketing dupa ce a demisionat de la Microsoft

Comments are closed.