Anomalii genetice de prin lume !

| 1 Comment

In primul rand o fetita s-a nascut in Romania, si mai exact Brasov suferind de sindromul copilului sirena. Fetita n-a avut toate organele interne si a trait numai jumate de ora. Aceasta malformatie apare odata la 70 000 de nasteri iar cei afectati se sting la putin timp dupa nastere.

copilsirena.jpg
o fetita din Peru care a supravietuit acestui sindrom (acum are 4 ani)

A doua anomalie pe care vreau sa v-o prezint este un pui de catel care arata aproape uman. Care este motivul? Unii zic ca mama acestui pui a fost hartuita de vreun barbat bolnav la cap iar altii zic ca ar fi vorba de o anomalie genetica. Eu ca zootehnist imi dau cu parerea ca a doua varianta ar fi corecta. De ce? Pentru ca am auzit zeci de cazuri de zoofilie dar nici un caz de nastere a unor animale ciudate sau a unor copii la fel de ciudati. Dar oricum oamenii sunt ciudati pentru ca au tot felul de fantezii cu animale (ex femei cu **** de cal). Vorba lu nea Badea, traim intr-o lumea ciudata si asta ne ocupa tot timpul.

caineciudat.jpg

Articole Relevante:

Extraterestru sau altceva?

One Comment

  1. “Vorba lu nea Badea” era: traim in ROMANIA si asta ne ocupa tot timpul nu : traim intro lumea CIUDATA si asta ne ocupa tot timpul/:);;)

Leave a Reply

Required fields are marked *.