Cum promoveaza PROIMAGE evenimentele !

| 3 Comments

Eu sunt in publicitate de 3 ani de zile si n-am vazut asa ceva niciodata. N-am crezut ca o sa-mi fie dat sa vad asa ceva. Cand mergeam acasa si vroiam sa trec strada pe la trecerea de pietoni din Decebal (sens giratoriu) am vazut ceva ciudat. Trei persoane stateau ca si niste stalpi si tineau un banner, pentru un mare eveniment care se va desfasura saptamana viitoare in weekend (13 – 15 noiembrie) in Parcarea din P-ta Independei. Este vorba despre Motor City Show Oradea 2008 si este organizat de firma PROIMAGE impreuna cu Primaria Oradea. Cum frate sa promovezi asa un eveniment? Cum poti sa pui trei oameni sa tina un banner si sa stea aproape nemiscati o ora? Inteleg, vrei sa ajuti persoanele respective dar in felul asta strici imaginea ta si a persoanelor respective. Asa ceva nu se face in publicitate mai ales cand e vorba de un eveniment. Puteau sa puna frumos un banner mare in mijlocul intersectiei (cum au avut cei de la PIC) sau sa puna afise peste tot iar cele trei persoane sa imparta pliante pe centru (asa era profesionist). Daca Primaria nu are bani pentru promovarea unui eveniment si se recurge la aceste metode e clar. Mai ales cand e vorba de marcile afisate pe banner. De fapt inteleg, e campanie electorala, intr-acolo merg banii. Scuzati de calitatea pozei dar am facut-o cu telefonu si nu prinde blitu de la departare.

publicitate.jpg

Articole Relevante:

Reclama stupida a la Coca Cola !

Cum dezbraci o femeie cu excavatorul !

3 Comments

  1. Era mai rau daca se urcau pe blocuri si tineau afise.
    In Romania totul este posibil.

  2. Ce sa-ti spun ca azi am trecut cu scuterashul prin centru si in parcare in piatza Independentei la intrare 2 fetiscane cu acelasi banner ca si la tine in poza in mana…Leam intrebat daca merita cati bani le dau ca sa tina de un afish…si au zis ca merita…
    Atunci eu le-am rugat sa isi imagineze ca eu invat merg la fakulta lucrez intr-un spatiu inchis si ele stau ca mufele la cersit cu bannerul in mana la 3 grade afara=))

  3. si eu i-am vazut.. am vrut sa le mai fac o poza mai clara dar ma grabeam.. oricum penibil :)

Leave a Reply

Required fields are marked *.