Cainele miracol !

| 7 Comments

Un catel de doar un an a supravietuit unui impact enorm cu un Peugeot 207, care mergea cu aproximativ 100 de km pe o sosea din Cozze, Italia. Cum? Impactul a fost atat de mare incat acest catel a fost inlocuit cu radiatorul masinii. Specialistii ne explica ca daca impactul ar fi fost mai mic atunci cainele ar fi fost tarat sub roti. Marco Menozzi, soferul masinii n-a observat acest lucru decat dupa vreo 20 de km. Asta e norocul cainelui dar vedeti si voi ce se intampla cu vitezele excesive? Si ganditi-va ca in locul cainelui putea fi un copil. Nu stiu unde le sta capul unor soferi, de fapt la majoritatea, cand ei conduc. Parca viseaza.

caineaccident.jpg

Articole Relevante:

Talent la accidente !

Avionul Groazei – ep 2 !

Imagini socante: Cot dislocat in proba de haltere !

Avionul groazei a socat pe toata lumea !

7 Comments

  1. no asta da stire. Daca n-o stiam nu puteam dormi la noapte.

  2. concluzia : tineti-va cainii si copiii in lesa ?

  3. se putea sa nu comenteze mortu?

  4. Tu te intelegi? Dupa tine cam cu cat ar trebui sa se circule pe o sosea? 50 km? 30km? 10km? cat nu e repede pentru tine sau cel mai bine ar fi daca pe sosea ar circula cainii fara stapan si copii fara mame iar masinile ar zbura sau ar circula pe trotuar …Vorbim de o sosea in Italia nu de drumurile noastre mizere. Ce cauta caine pe sosea? unde sunt stapanii? ce sa caute copii pe sosea? Jesus and Joseph and Maria … ce oameni!

  5. hai nu mai fa gargara ca stii si tu cum sunt soferii.. si nu ma refer doar la aceasta faza.. pe a mea era s-o calce pe trecere (s-a uitat, a vazut ca nu vine si a trecut si unu cu viteza n-a incetinit deloc).. si numa gandeste-te cati caini sunt omorati saptamanal datorita vitezei..

  6. Se intampla chestii si mai bizare de atat! http://words.haipa.ro/miel-cu-sase-picioare-in-dolj.html

    Oricum geniala stirea!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.