Presa desparte cuplurile !

| 2 Comments

Ieri am vazut la Happy Hour doua “despartiri”, una al unei formatii si una al unui cuplu. Formatia despre care vorbesc este 3 Sud Est si cica era la final . Asa fac astia din presa, cel putin din Bucuresti, la cele mai mici discutii intre “parteneri” gata se despart, se bat si nu mai vorbesc niciodata intre ei =)) . Laurentiu Duta a declarat aseara la emisiunea lui Maruta ca asa ceva nu exista si ca sunt baliverne din presa.

3se.jpg

Inca un episod inventat de presa este despre cuplul de care vorbeam mai sus, si anume Andreea Banica si Lucian Mitrea. Acesta din urma cica si-a inselat sotia desi in pozele postate pe internet nu se vede absolut nimic decat ca iese dintr-un bloc cu portofelul in mana dupa doar 20 de minute. Asa rapid sa fie omu? =)) . Tot la Happy Hour au declarat ca asta nu este adevarat si ca totul este inventat, exact ca si episodul cu “sex oral” in masina de anul trecut. Credeti-ma ca daca satena respectiva ii facea sex oral dupa cateva zile aparea si o caseta :) . Cel putin asa gandesc eu. Si oricum omu nu e atat de prost incat s-o insele in public pe Andreea mai ales ca subiectul a fost inchis la putin timp dupa ce a inceput. Asta nu va da de gandit?

andreealucian

Chiar mi se pare penibil ce face presa din Bucuresti care pur si simplu dispera dupa niste “articole” incendiare adevarate sau false. Ex faza cu show lesbi cu Monica Columbeanu, care a fost postata luni sau ceva de genul. Moni cica se saruta cu o Norina Sandra dar sincer sa fiu, eu nu vad nimic in pozele alea =)) . Si daca ati observat, cei de la CanCan au scos articolul imediat ce l-au postat. Penibil. Astia ne sunt asa zisii jurnalisti.

Articole Relevante:

Nici “profesionistii” nu stiu sa vorbeasca !

Atata poate presa bucuresteana – ep 3 !

Atata poate presa bucuresteana – ep 2 !

Porumbelul cacacios, dedicatie pentru presa bucuresteana !

2 Comments

  1. Pingback: Libertatea fura articole ! at Dani’s Corner

  2. Pingback: Oficial: 3 Sud-Est s-a destramat ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.