Poze si Rezumat Ziua Oradiei 2008 !

| 3 Comments

Festivalele din acest an au ajuns la final si binenteles ca s-au incheiat cu Ziua Oradiei (12 octombrie). Anul acesta zic eu ca a fost foarte slab in concerte. De ce? Pentru ca in afara de Dj Project si Hi-q n-a venit nici o formatie mai cunoscuta, eventual Goran Bregovici dar nu ma dau in vant dupa muzica lui. Ziua Oradiei a inceput cu depuneri de flori la statuia Ostasului Roman, Casa Memoriala Aurel Lazar si statuia Aurel Lazar. Mai apoi au concertat Hotel FM, Giulia si Hi-q si s-a incheiat cu retragerea cu torte a militarilor din Garnizoana Oradea, concertul celor de la Metropol si focuri de artificii. Trebuia sa ajung la concertul celor de la Hi-q si sa-i urez bafta lui Florin Grozea in sezonul al 6-lea de la Dansez pentru tine dar am ajuns cu autocarul din Budapesta abia la ora 22:00 si cred ca era pe terminate concertul. Filmuletele de la concertul Hi-q le gasiti AICI.

hiq.jpg
Hi-q

giulia.jpg
Giulia

metropol.jpg
Metropol

Toate pozele AICI, AICI si AICI

Articole Relevante:

Toamna Oradeana 2008 – Ziua Orasului Oradea !

Toamna Oradeana 2008 – Targul Palincarilor !

Toamna Oradeana 2008 continua cu Festivalul Vinului !

Organizare proasta de Ziua Oradiei 2007 !

3 Comments

  1. mama ce de kk a fost anul acesta organizarea mai bine nu se tinea nimik eram mai fericiti cu totii…poi ce ma mir cu un primar de kk nici nu ma asteptam mai mult mai lipseau kteva accidente si totul era complect..
    felicitari bolojane fa-ne reputatia de kk dp ce s-au kinuit altii sa ne-o formeze……sa ne multumim dak o sa mai avem turisti pt k asta vrea sa inkida tot ce ii frumos si sa distruga tot ce atrage…bravo mah spranceana unita bravo

  2. Pingback: Concerte deschidere Lotus Center ! at Dani’s Corner

  3. Pingback: German Fest cu Holsten, la Oradea ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.