Large Hadron Collider – cica sfarsitul lumii !

| 7 Comments

Atata tam tam se face pe acest subiect de imi iese pe nas deja. Maine, 10 septembrie se lanseaza Large Hadron Collider, acceleratorul de particule care cica e capabila sa aduca disparitia intregului Univers =)) . Ei au creat aceasta “Masina a Timpului” ca sa afle secretele Big Bang-ului (teorie cosmologica, o explozie de energie si materie care a dus la existenta universului, ei incearcand sa explice de ce se extinde dar este uniform in toate directiile). “Masina Timpului” este localizata la 100 de metri sub pamant la granita Frantiei cu Elvetiei si masoara 28 de km. Prin acest experiment se vor recrea conditiile care au existat la mai putin de o secunda dupa Big Bang. Cica vor aparea gauri negre care vor inghiti Pamantul =)) . Ce aberatii frate. Daca ar fi asa va zic eu ca nu s-ar mai da drumul dar cu asta incearca sa-i sperie pe oameni.

hadroncollider.jpg

hadroncollider1.jpg

EDIT: experimentul a fost amanat pana in 21 octombrie datorita mini isteriei aparute

Toate pozele AICI

7 Comments

  1. Este un experiment care a fost foarte mult popularizat de catre presa din Romania. S-au facut exagerari, mai ales din partea OTV-ului care pusese aseara si un cronometru pana la ora sfarsitului lumii. :))
    Dupa cum vezi la multi le este frica de moarte.

  2. chesti asta nu e adevarata
    imgaginativa ca daca ar fi adev oric dobitoc destept care face lume asta praf;)

  3. Nu aveti de ce sa va fie teama, ce dreq tot asa au zis si despre 2000 ca se schimba mileniul si uite, nu a venit, si despre 9.09.2009 au zis tot asa nu stiu ce preziceri si nu a venit. Tot asa si in 2012 cica un meteorit va lovi pamantul si va veni sfarsitul lumii. Va spun eu nu va veni nici un sfarsit al lumii. Doar Dumnezeu Tatal stie cand va veni sfarstitul lumii.

  4. Chestia asta cu sfarsitul lumii e doar de publicitate;). Vezi Doamne ca vine sfarsitul lumii , toata lume vrea sa vada ce se va intampla…laso balta…:-w. M-am saturat de minciuni.8-|

  5. Bay` nush… :-?? Uite` cheam akm ma` uit la TV sh`i spOne ca` New York`u si nu mai` stiu ce orase o sa` fie inundate ptr` ca va creste caldura~X( Bay` mie sincer mi`e taree frica :-s Acuma` astia spOn ca` sfarsitul lumii va veni prin` 2012…:-\” FratszilOr` nush ce sa zic dar mi`e taree frica… :- Doamne` fereste sa` nu se intample asa ceva [-o<

  6. ba care imi zice si mie in ce directie e iadul ca yo o iau pe jos de pe acuma=))=)) adio lume cruda=((

Leave a Reply

Required fields are marked *.