Porumbel voiajor arestat in Bosnia !

| 5 Comments

Potrivit declaratiilor un porumbel voiajor transporta saculeti cu droguri pentru cativa detinuti dintr-un penitenciar din Zenita, Bosnia. Acest porumbel era oficial acceptat de administratorii inchisorii ca animal de companie al unui detinut. Pasarea a fost plasata in arestul politiei pentru identificarea furnizorilor =)) . Un caz similar a fost si anul trecut dar intr-o inchisoare din Brazilia, unde porumbeii voiajori erau folositi pentru transportarea drogurilor, dar si a telefoanelor mobile. Cum frate sa arestezi un porumbel? Ce vina are el ca stapanii sunt psihopati? =)) . Deci nu mai pot. E clar daca au ajuns si animalele sa fie arestate. Nu mai avem mult, e un semn foarte clar.

Credem ca porumbelul transporta drogul din Tuzla, localitate aflata la 70 kilometri nord-est de Zenita. Nu stim ce sa facem cu porumbelul, dar deocamdata va ramane in spatele gratiilor, a spus unul dintre responsabilii penitenciarului

porumbei.jpg

Mai multe despre porumbeii voirajori AICI

Articole Relevante:

Dupa canabis vine ecstasy !

Trei oradeni traficanti de canabis !

5 Comments

  1. haha =))
    ma intreb catzi ani o sa ia porbumelu’ :x

  2. lol nu pateste ma nimic porumbelul =))) “l-au arestat” adica l-au retinut … ca sa afle de unde a fost trimis, alea alea.. :D

  3. nici nu ma gandeam ca o sa pateasca ceva doar ca mi se pare aiurea sa zici “porumbelul a fost retinut in arestul politiei” =))

  4. Pingback: Demonstratia unor caini de frontiera din cateva tari, la Oradea ! at Dani’s Corner

  5. Va rog sa imi raspundeti lacat costa o pereche de:blondineti;satineti;rolleri;gat golas;king;bronzati;jucator de galati;voiajori;castaniu de craiova;maria stuard;voltati(infoiati);incaltati pe adresa de mess dany.totul@yahoo.com Va rog sa imi precizati si ce fel de rasa vreti imi spunet VARRRRRRRROOOOOOOG SA MAAAAAAAA AJUTATI:):):):)

Leave a Reply

Required fields are marked *.