Hanul Pescarilor, un local de vizitat !

| 3 Comments

In 30 iulie a fost ziua lu frate-meu. Maica-mea s-a gandit sa mergem intr-un loc mai special, aproape in afara oraslui. Eu i-am zis ca n-are rost sa mergem pana acolo si sa mancam undeva in oras. Am mers totusi la Hanul Pescarilor si nu mi-a parut rau deloc. A fost singurul loc unde am mancat cascaval pane facut acolo si nu cumparat gata facut si incalzit inainte de masa. Cele comandate de ai mei au fost pui meditarenean, chiftele pane umplute cu ciuperci si branza de burduf si jumari de peste (plus ceapa pane). Suna frumos? Mancarea a fost foarte buna, ne-am saturat (am mai avut si pe a doua zi) si a fost facuta acolo. Pe site-ul lor veti putea gasi tot felul de specialitati (binenteles mai mult de peste).

mancare.jpg
jumari de peste

Ce mi-a mai placut mie la restaurant a fost decorul, tipic rustic (scaune si mese din lemn masiv si cu piele de animale pe ele). Cele mai tari au fost borcanele cu muraturi de pe marginea geamurilor =)) si farfuriile din lemn . Si chelneritele ca au fost imbracate in rochite de pe vremuri si chelnerii cu veste din blanita de oaie (cred).

restaurant.jpg

Stati ca nu v-am spus nimic inca, ala a fost doar restaurantul. Cand veniti la han, pe Strada Spitalului in jos (pe langa spital, in zona Saldabagiu de Munte) veti vedea un lac destul de marisor si bine amenajat cu locuri de pescuit si barca.

pescuit.jpg

Daca vreti sa va distrati un pic dupa pescuit sau inainte de mancare puteti sa faceti o tura cu caruta sau sa calariti.

cai.jpg

Daca nu va place puteti sa jucati fotbal, ei avand un teren destul de mare si bine amenajat (gard destul de mare plus nocturna, printre singurele in Oradea).

teren.jpg

Dupa ce v-at obosit, ati venit de la drum lung si nu vreti sa va mai cautati in alta parte de dormit puteti apela tot la ei, si anume la pensiunea din capatul Hanului. Iata ce va pune la dispozitie (un apartament cu jacuzzi, 7 camere cu pat matrimonial, televizor, baie cu dus si minibar). Plus piscina :P .

camera.jpg

piscina.jpg

Pentru cei care vor sa se casatoreasca este si o sala de nunti, cam de 100 de locuri. Si asa v-am spus poveasta asa. E unul dintre restaurantele pe care le recomand cu placere. Chiar am zis ca o sa mergem mai des pe acolo pentru ca merita.

salanunti.jpg

3 Comments

  1. Pingback: Proiecte de prin Blogosfera ! at Dani’s Corner

  2. Incearca sa mergi la Coliba lui Horea… Ii specific ROMANESC!!! Am mancat acolo si E MAI BUNA CA LA HANUL PESCARILOR. Si eu obisnuiam sa merg la Hanul Pescarilor… dar m-am reprofilat :)

  3. Bune localuri, pe mine m-a cucerit restaurantul cel nou deschis pe N.Jiga 48, au restaurant si cafenea, Crema se numeste. Merita sa incercati, chiar va sfatuiesc.

Leave a Reply

Required fields are marked *.