Bloggerii pe coperta revistei Biz !

| 4 Comments

Bloggerii sunt asa de smecheri incat au aparut si pe coperta unei reviste cunoscute din Romania, Biz Magazin !. Pe prima pagina ii intalnim pe Bobby Voicu, Piticu, Ionut Oprea, Nihasa, Manafu, Alex Brie, Subiectiv, Orlando Nicora si nu in ultimul rand Andressa. Dupa parerea mea cei enumerati mai sus sunt oky si chiar ii citesc pe aproape toti. Ceea ce ma deranjeaza in Blogosfera Romaneasca este efectul de turma. Daca ala isi face hai sa-mi fac si eu. Toata lumea are “blog” si uite asa se duce totul pe rapa. Sper ca alesii sa faca ceva si in privinta asta. Totusi trebuie sa recunoastem ca daca Bobby Voicu nu era nu se ajungeau la chestii dinastea. Respectele mele si bafta in continuare. Totusi tin sa zic ca zilele astea a fost un zvon cum ca Monden.info ar fi fost vandut cu 150 000 de EURO ceea ce mi se pare prea mult (parerea mea, o strategie de marketing) dar daca e asa vedeti si voi cat e de bun. A mai scris despre asta Swamp.

biz.jpg

4 Comments

  1. Bravo lor ca au ajuns departe !

  2. daca nu era bobby voicu … omg asa se vede de la voi de acolo? ma duc sa ma flagelz in colt in timp ce plang cu lacrimi de crocodil.

  3. poate nu 100% dar are majoritatea procentelor din ce sunt astazi blogurile in Romania.. oricum mai este mult de munca pana se ajunga la cele de afara.. daca esti inteligent stii la ce ma refer..

  4. Dani .. ca idee nu am de gand sa iti zic povestea ca e lunga si cu personaje sensibile dar ca idee te inseli.

Leave a Reply

Required fields are marked *.