Spania campioana europeana !

| 2 Comments

Astazi s-a desfasurat la Viena finala turneului final EURO 2008 din Austria si Elvetia. Meciul s-a disputat intre cele doua mari puteri ale Europei, Spania si Germania. Pana la urma victoria a mers pe mana spaniolilor care le-au dat clasa nemtilor. Nemtii, in frunte cu Ballack, au parut foarte nervosi in aceasta seara, poate si de aia au pierdut. Singurul care mi s-a parut mai bunicel a fost Schweinsteiger. Oricum meciul a fost frumos si demn de o finala de turneu final european plus ca batranelul Aragones o merita din tot sufletul. Viva Espana !

spania.jpg

Am uitat sa mentionez ca Spania merge acasa cu 7,5 milioane EURO si va primi cadou o statuie decorata cu 11 000 de cristale Swarovski, care va fi amplasata la Madrid.

statuie.jpg

Cei mai buni jucatori ai turneului: Iker Casillas, Carles Puyol, Marcos Senna, David Villa (toti Spania), Andrei Arshavin (Rusia), Hamit Altintop (Turcia), Luka Modric (Croatia), Wesley Sneijder (Olanda) si Michael Ballack si Bastian Schweinsteiger (ambii Germania).

Golgheterul Turneului: David Villa (Spania) – 4 goluri

Cei mai buni portari: Iker Casillas (Spania), Edwin Van der Sar (Olanda), Andreas Isaksoon (Suedia) si Bogdan Lobont (Romania). Macar cu atat ne consolam si noi.

Toate pozele AICI

Articole Relevante:

Rezumat Semifinale EURO 2008 !

Sferturi de finala EURO 2008 si Romania – Olanda 0 – 2 !

Romania – Italia 1 – 1 !

Romania – Franta 0 – 0 !

2 Comments

  1. Un meci frumos in care Spania a jucat bine si a meritat sa castige Euro2008.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.