Review saptamanii 26 mai – 1 iunie !

| 2 Comments

Saptamana trecuta a fost ultima saptamana electorala si cei mai multi dintre bloggerii din Romania au pus mare accent pe treaba asta. Ia sa vedem ce au scris.

Blogosfera Oradeana:

Vudu ne da detalii despre Noul Suzuki Crosscage Hydrogen.

Wassup a dat ieri drumul la al doilea concurs, organizat de el. Daca vreti sa castigati o tastatura flexibila si un tricou personalizat nu trebuie decat sa dati click.

Mortu e suparat pe viata si ne descrie tineretul din 2008.

Koma e suparat pentru ca mai marii nostri au pus alegerile pe 1 iunie. Cine nu e? :|

Alexandru Seres ne prezinta biroul fostului primar, Petru Filip, care si-a permis sa distruga una din cladirile apartinand centrului istoric desi acest lucru e interzis. Oricum nu va pati nimic, degeaba se agita lumea.

Alex TG e suparat pentru ca cei de la PD-L au facut spam prin intermediul telefonului de fix RDS. Te mai mira ceva? =)) .

Papuravoda ne pronosticheaza rezultatele voturilor pentru sefia Primariei Oradea. Sunteti multumiti?

Rimel ne prezinta castigurile artistilor de pe urma campaniei electorale. Ca de obicei, marele castigator este Banica Jr :P .

Blogosfera romaneasca:

DeCe scrie la el pe blog despre marea afacere a lui Sarbu, de la Media Pro. Mai stii, poate are ceva planuri cu blogurile alea :P . Tot la el vedem ca WordPress ne ajuta cu posturile programate. Frumos nu?

Kosmin, si el un blogger foarte vigilent, ne prezinta Programul turneului de fotbal EURO 2008, pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura. Hai Romania !

Blogatu ne arata cum se face spam electoral prin sms.

Monden ne prezinta melodia si clipul lui Yves Larock, By Your Side. Mi se pare mie sau e pe acelasi ritm cu Rise up?

Bobby Voicu cauta bloggeri ucenici. Va intereseaza? Tot la el pe blog vedem cu putem stinge lumina cu twitter.

Marius Sescu ne spune un mic secret. Youtube cica vine si in Romania. Stie el ceva si noi nu stim :P . Poate va fi manager pe Youtube Romania, dupa Bobby Voicu la Yahoo.

Swamp, din staff-ul HellGaming, a facut la el pe blog un Review frumos pentru tastatura Microsoft Razer Reclusa. Tine-o tot asa.

Va urma…

p.s. revin cu un edit pentru ca voi scrie un review scurt despre Wassup.. Stati pe-aproape..

2 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.