Mingea oficiala EURO 2008 !

| 4 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Iata cum se fabrica mingea pentru turneul final european din Austria si Elvetia, EURO 2008. Noua minge este vazuta ca un cosmar pentru portari si un vis adevarat pentru atacantii cu sutul precis. Nu conteaza din ce si cum e facuta ci sa trecem de grupe, ceea ce e cam greu.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Ma jos aveti un clip in care vedem cum ne promoveaza austriecii. Ei au format un tren, numai din locomotive, pe care sunt desenate steagurile nationalelor care participa la EURO 2008. Superb clip.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

p.s. va sugerez sa va vaccinati impotriva rujeolei si encefalitei de capusa, asta daca mergeti la EURO, pentru ca in tarile organizatoare circula epidemiile.

4 Comments

  1. Mi se pare un proces destul de lung pana se fabrica o minge. Insa produsul care iese este unul de calitate.Probabil are si un pret pe masura.

  2. interesant este modul in care se fabrica mingile si chiar pot sa spun ca mi`a placut. de la ce se pleaca si cum arata produsul final :) Chiar interesant repet. Filmuletzul cu locomotivele iarasi e interesant dar pot sa spun sincer ca ma asteptam ca Romania sa fie ultima in sirul acela dar nu a fost asa. Hai ROMANIA :X:d/

  3. Eu le-am aratat =)

    NVM

    Hai ROMANIA !

  4. Pingback: Incepe EURO 2008 ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.