Copii cazatori in India !

| 4 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Botezul este un ritual important in viata noasta, pentru a ne scapa de pacatul stramosesc. Indienii au un alt obicei, unul neobisnuit. Isi arunca copiii din varful unui turn, care cad pe niste panze asemanatoare cu cele folosite de pompieri. Acest ritual se zice ca se face pentru a scapa copiii de rele si pentru a avea noroc in viata. Localnicii spun ca niciodata nu s-a intamplat nimic, intotdeauna copiii aterizand teferi si nevatamati. Orice ar fi mie mi se pare ciudat. Cum frate sa arunci un copil de cateva luni de la o asemenea inaltime? Nu neaparat trebuie sa se loveasca si sa moara, e de ajuns sa faca un atac de cord :| . Nu inteleg de ce autoritatile nu intervin. Musulmanii si hindusii au niste obiceiuri de te doare mintea. Nu-mi pot inchipui cum pot trai asa. Doamne.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

4 Comments

  1. fiecare “trib” cu obiceiurile lui…8-|

  2. Hello there. I was sent a link to your blog by a friend a while ago. I have been reading a long for a while now. Just wanted to say HI. Thanks for putting in all the hard work.

    Jennifer Lancey

  3. Nu incerca sa`i intelegi. Fiecare cu obiceiurile lor. Insa si mie mi se pare un pic absurda treaba, numa cand stau sa ma gandesc ca oaselor alea pot suferii modificari in urma impactului, avand in vedere ca`s foarte moi la varsta aia, sau fereasca sfantul sa`l arunce gresit si sa nu nimereasca cearseaful ala sau ce`o fi. Oricum, cat nu`s copiii nostrii ;) nu putem spune nimic. :)

Leave a Reply

Required fields are marked *.