Nicoleta Dragan s-a despartit de Hi-q !

| 4 Comments

Nicoleta Dragan s-a despartit dupa aproape 4 ani si jumatate de trupa Hi-q. Acest lucru a fost anuntat de Florin Grozea si Mihai Sturzu, ceilalti doi membri ai trupei, la emisiunea Happy Hour, prezentata de Maruta. Blogul Nicoletei de pe srv celor de la Hi-q a fost sters imediat si chiar nu inteleg de ce. Nu mai puteau s-o tina acolo? Ocupa prea mult loc? Ori puteau s-o tina permanent din respect pentru ce-a facut pentru Hi-q ori mai puteau s-o lase cateva zile acolo, ca sa-si ia ramas bun de la fani. Defapt asa se intampla in Romania, n-are rost sa mai comentam. Hi-q a fost si este una dintre trupele mele favorite. Oricum respectele mele Nicoleta pentru ce ai facut. Bafta oriunde te-ai duce si Casa de Piatra ! Noul ei blog este AICI.

nicoleta.jpg

4 Comments

  1. La faza asta, au fost cel putin ciudati. Sa stergi asa repede referintele unei foste colege, care le-a fost si la bine si la rau, nu este ok. Puteau sa o mai lase o perioada.

  2. Mul?umesc de încuraj?ri!

    Blogul a fost mutat, nu ?ters.

  3. Florin: Am inteles ca fost mutat pe o adresa facuta de tine, deci puteai sa-l stergi din nou.Cred ca fata s-a ars o data cu tine suficient de tare ca sa o mai prostiti voi. Mi-ar fi rusine in locul vostru!

  4. @Diana: gre?e?ti. Nu mi-e ru?ine de nimic. Doar îmi fac meseria.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.