Sperma feminina benefica pentru cuplurile de acelasi sex !

| 4 Comments

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au transnformat maduva osoasa de la adulti in sperma (inclusiv de la femei). Aceasta tehnica a fost incercata doar pe cobai si cica ar periclita rolul barbatilor intr-un cuplu. In aproximativ 2 ani vor putea obtine sperma imatura din maduva osoasa umana iar sperma matura capabila sa fecundeze ovule in circa 3 ani de zile. Chestia asta ar fi benefica pentru cei care nu pot avea copii sau pentru cei de acelasi sex, homosexualii, lesbienele samd dar nicidecum pentru un cuplu normal. Nu cred ca ar fi de acord nici o femeie sa traiasca fara un barbat, mai putin alea care sunt batute. Mi se pare o aberatie sa declari ca barbatul va fi exclus din procesul de reproducere. De homosexuali si lesbiene nu mai vorbesc. Va fi un haos complet in urmatorii ani.

spermatozoizi.jpg

4 Comments

  1. Joaca de-a D-zeu nu este indicata. Cine stie ce probleme pot aparea in timp la celulele clonate sau cele modificate genetic.

  2. hm….tinand cont ca noi barbatii suntem pe cale de disparite, este chiar interesant ca sa inventat asa ceva. Cat despre homosexuali nu ma intereseaza :|

  3. :)) ..hai ma sa fim seriosi …. ai zis de sperma din maduva osoasa … sa zicem .. cu multa imaginatie accept asa ceva … in schmb, referitor la homosexuali(ei), cum plm sa aiba mah copii ? o sa-i nasca pe cur ? o sa fecundeze un spermatozoid alt spermatozoid fie el si din maduva osoasa ? o sa aiba pana si spermatozoizii gay ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.