Natura se razbuna pe omenire !

| 2 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Luni, 10 martie un val gigantic de 20 m a maturat coasta orasului La Coruna din Spania. Au fost prinsi la mijloc mai multi soferi dar din fericire nu s-au inregistrati morti. Specialistii declara ca un asemenea val nu se va mai inregistra cel putin 40 de ani de acum incolo.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Pe plaja zonei Sables-d`Olonne din vestul Frantei a esuat un vas olandez de marfa numit Artemis. Totul s-a intamplat din cauza unei furtuni violente asemanatoare celei din Spania. Rafalele au depasit 100 km/h si valurile au avut 6 m inaltime. Autoritatile au fost nevoite sa astepte refluxul pentru a trage vasul inapoi in larg.

artemis.jpg

Asta se intampla pentru ca n-avem deloc grija de planeta, de ce ne-a dat Dumnezeu. Sa nu ne miram ca intr-o zi va exploda pur si simplu. Ar trebui sa fim mai responsabili si sa ne pese si de mediul inconjurator nu doar de noi, cum avem obiceiul mai nou.

2 Comments

  1. Fenomenele meteo extreme s-au amplificat mult in ultima perioada.

  2. Ca sa vorbesc mai sportiv, vremea se joaca de pe o extrema pe alta, uite ce se poate intampla mai rau.. speram sa nu fie asa in Romania, mai ales la Marea Neagra.

Leave a Reply

Required fields are marked *.