Alexandru Seres redactor sef JB si-a dat demisia !

| 12 Comments

Astazi ajungand la lucru, adica la redactia ziarului Jurnal Bihorean, am aflat o veste care m-a socat complet. Alexandru Seres a fost silit sa-si dea demisia din functia de redactor sef, pe care o detinea de 7 ani. Eu nu lucrez cu el direct dar mi-am dat seama ca redactor si om de valoarea lui nu gasesti la fiecare colt. Din cate am auzit el a cerut anumite chestii cu care noile administratoare din Timisoara n-au fost de acord asa ca i s-a cerut sa-si dea demisia public sau sa fie demis. O gura sparta, ca sa nu zic mai urat, s-a dus repede la cei de la Bihoreanul, care au pus stirea foarte repede pe site (articol AICI), de unde binenteles au aflat majoritatea din redactie. Noii redactori sefi, alesi provizoriu sunt Valentin Buda si Camelia Busu. Si ei sunt redactori buni dar nu se vor compara cu domnu Seres nici intr-o mie de ani. Asta este, in Romania totul se face pe relatii si nu pe valoare. Domnu Seres daca vedeti acest post va declar ca sunt onorat ca am lucrat cu dumneavoastra timp de 3 ani. Aveti respectele mele oriunde va veti duce.

seres.jpg

12 Comments

 1. Multumesc, sunt onorat la randul meu. Succes!

 2. pentru persoana care a zis ca il tuc in cur pe Domnu Seres, te rog sa vii sa mi-o spui in fata.. pana atunci vezi-ti de manuela.. mai nou daca ai respect pt un om care a facut ceva pt JB inseamna ca-l tuci undeva? Doamne ma ce gandire.. ca la romani adica.. ascundeti-va sa nu va vada nimeni.. sunteti o rusine pt Romania..

 3. Pingback: Un fleac, l-au ciuruit… | Jurnal de Oradea - Mintea Ardealului

 4. Toata stima, jos palaria, chiar daca cateodata am mai avut divergente, ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu tine.

  Ovi

 5. Pingback: Ochi ageri / Ochi critici » Minus Unu

 6. Pingback: Si tu Seres?

 7. Ce parere ai, monser, daca am sa iti spun ca gura sparta (ca sa nu ii spunem altfel) este chiar dna Seres, care a incercat astfel sa puna o ultima piedica in calea mazilirii? In rest, imi place opinia ta. Sintetizand totul intr-o fraza ar suna tipic romaneste: Nu ma pricep, dar ma bag! Daca nu ai lucrat direct cu Sheri, daca nu ti s-a intamplat sa ii vezi ingustimea ideilor si conservatorismul, oare pentru ce il admiri? Pentru modul cum se insinua serpuind in redactie fara sa salute pe nimeni? Daca ai sa imi spui de profesionalism am sa iti cer sa vezi Jb de acum 12-13 ani, atunci cand Sheri era doar un sinecurist pe langa o redactie superba. Abia atunci vom putea vorbi despre ziare si atitudine. Sheri a transformat Jb intr-un produs ca apa sfintita, lipsit de personalitate, nerv si acuzat la tot pasul de complicitate cu Primaria si partipris-uri cu oficialitatile. Ei, dar e usor a scrie…

 8. stiu prea bine ce-a fost acum 12 13 ani la JB.. poate mai bine ca tine dar sincer nu ma mai intereseaza.. se duce oricum totul pe rapa.. in legatura cu domnu Seres eu atata stiu ca nu prea gasesti jurnalist cu o asa valoare in Bihor.. mai multe comentarii nu ma intereseaza.. tine-le pt tine..

  p.s. hai uimteste-ma cu greselile mele gramaticale.. recunosc ca mai gresesc niste litere, mai inversez cuvinte (din graba) dar nicidecum nu cred ca am greseli gramaticale.. si in plus nu cred ca e treaba ta ce functie am eu la JB :)

 9. Cam asta e marea problema a celor care se dau “jmekeri” pe bloguri. Iata ca, dupa fotbal si politica, am ajuns sa avem experti si in domeniul presei in persoane care au vazut redactii doar din usa. Spune-mi, repede, un articol bun, documentat in teren si scris de Seres si imi ridic palaria imaginara in fata ta. Asta daca, desigur, recunosti aici, pe propriul tau blog ca inainte de dar se pune virgula intotdeauna. Ziaristi buni, exista cati vrei in Oradea, dar Sheri nu a fost nicio clipa ziarist, sa nu uiti asta, ci un functionar de redactie, ceea ce e cu totul altceva, simpaticul meu tzutzer! Ador in schimb tonul tau..

 10. in legatura cu domnu Sheri, asa o fi cum zici tu :) nu-mi mai bat capu..

  p.s. degeaba mai postezi ca nu-ti mai public nici un comentariu.. esti prea destept pentru mine.. te rog sa ma scuzi.. daca ai ceva sa-mi spui fa-o fata in fata daca nu vezi-ti de aerele tale de mare jurnalist.. hf

 11. Pingback: Demisia lui Seres: cine e de vin?? | O R A D E A _ B L O G

 12. In sfarsit…Tragea cu dintii de un post al carui atributii il depaseau. Din cauza faptului ca era narrow minded si-a deschis blog…vezi doamne…ca e si el in pas cu moda, ca doar orice redactor sef trebuie sa aiba blog. Lipsa de cultura organizationala o substituia cu nesimtire (ce sugera superioritate si o autoritate comica), o persoana ce nu stie ce inseamna comunicarea sau o discutie constructiva. O sluga ce se plange tot timpul si nu intelege cum trebuie condusa o mana de oameni. Probabil e bun in meseria lui dar in cazul asta nu trebuia sa-si asume postul de manager…aa..pardon…hai sa-i spunem redactor sef, pentru un pumn de bani in plus. au…au…coloana noastra vertebrala… Apropo…pe cand ne asteptam si la un profil de hi5 din parte d-lui Seres?

Leave a Reply

Required fields are marked *.