“Adio Liga” semnat Oltchim Rm Valcea !

| 3 Comments

Fetele de la Oltchim Rm Valcea au fost la un pas de a se califica in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce au castigat cu echipa maghiara Gyor (32-27). Celalalt meci din grupa principala a fost intre echipa germana FC Nurnberg si gruparea rusa Lada Togliatti, care s-a terminat prin victoria rusoaicelor (28-27). Pentru a se califica Oltchim avea nevoie de cel putin un rezultat de egalitate din partea nemtoaicelor. Eu zic ca puteam mai mult dar asta este acuma, pacat ca a trebuit sa ne bazam pe alta echipa. Poate o sa avem mai mult noroc la anul.

oltchim-fc.jpg

Totusi ne-au razbunat fetele de la Rulmentul Brasov, care s-au calificat in semifinalele Cupei Cupelor dupa ce le-au batut pe fetele de la Krim Ljubljana (29-27), dubla castigatoare a Ligii Campionilor. Cealalta echipa romaneasca prezenta in sferturile Cupei Cupelor, “U” Jolidon Cluj a pierdut in fata croatelor de la Podravka Vegeta Koprivnica (31-38), dupa ce au acuzat ca arbitrii ucrainieni le-au furat pe fata. Ele au fost aproape sa-i pocneasca pe arbitrii de nervi. In sferturile Challenge Cup, a treia liga ca si importanta dupa Liga Campionilor si Cupa Cupelor, au ajuns doua echipe romanesti de handbal feminin printre care Dunarea Braila si Tomis Constanta, care au avut ghinionul de a se infrunta. Meciul s-a terminat prin victoria (27-21) si calificarea brailencelor in semifinale. Ma bucur foarte tare ca avem doua echipe in Cupele Europene dar daca Federatia de Handbal s-ar fi implicat un pic mai mult si ar fi adus ceva investitori cred ca acum aveam patru echipe in Cupele Europene. Acum ne ramane doar sa speram ca ne vor revansa brasovencele si vor castiga Cupa Cupelor, care anul trecut a ajuns la Oltchim Rm Valcea. La Handbal Masculin o avem doar pe UCM Resita, care s-a calificat in semifinalele Challenge Cup dupa ce i-au batut pe bielorusii de la Arkatron Minsk (45-33).

3 Comments

  1. Asa le trebuie daca s-au lasat la rezultatul altora. Nu zic ca au fost meciuri usoare, sunt cele mai bune din tara noastra si merita toata stima, dar trebuiau sa dea tot cei mai bun la primele meciuri si apoi jucau linistite.

  2. calificarea s`a pierdut la nuremberg ca trebuia sa le batem pe alea ca la verdun…..sa le rupem….dar asa a fost sa fie :-<

  3. Pingback: Oltchim Rm Valcea in seminfinalele Ligii Campionilor ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.