Yuno PC rezolva problemele de dimineata !

| 6 Comments

English Version
steag-uk.jpg

Designerul Jason Farai a creeat un minicomputer perfect pentru a rezolva problemele de dimineata. Acest concept este in forma de cana pentru cafea si se numeste Yuno PC. Pe acest minicomputer veti putea vedea, cu ajutorul wireless-ului, ce probleme sunt dimineata in trafic, ce vreme e afara, va veti putea verifica mail si va veti putea citi linistit ziarul de dimineata in timp ce va beti cafeaua, care va fi tinuta la ce temperatura doriti dumneavoastra. De asemenea va veti putea pune pe desktop ce imagine doriti dumneavoastra. Cu ajutorul acestui concept cred ca se vor rezolva destule probleme.

yuna_pc.jpg

yuna_pc2.jpg

6 Comments

  1. da mai da o si drakului de treaba acuma nici la masa nu o sa poti sta linistit ca vezi doamne iti scrie nush cine mail si tre sa il citesti sau nu poti fara mess 10 15min pana manci!?!?!?nu zic e super conceputl dar prea de tot :o

  2. omg … unde se ajunge cu tehnologia …

  3. @vudu, acest microcomputer are atatea functii interesante (incalzitu cafelei, informatii despre traficul din acea dimineata, vreama samd).. eu cel putin imi voi lua una daca mi-o voi permite..

  4. Cine stie ce pret o avea !

  5. Pingback: BLoR - Bloggers Oradea » Blog Archive » Review of the week !

Leave a Reply

Required fields are marked *.