Votati-l pe Costel, Pavarotti din Banat !

| 10 Comments

Costel Busuioc, un banatean de 33 de ani, care a plecat la munca in Spania, s-a inscris la un concurs organizat acolo. Concursul se numeste Hijos de Babel. Costel a interpretat melodia Nessum Dorma, apartinand fostului tenor Pavarotti. Dupa ce a batut 4000 de concurenti el si-a gasit un loc in finala, intre primii 10. Este de apreciat ca un om simplu ca el isi poate schimba viata la 180 de grade. Sper sa castige, sa-i bata pe toti si sa le arate tuturor de ce sunt in stare romanii. Datorita voturilor voastre, Costel a ajuns pe primul loc intr-un clasament postat pe Internet.

Votati-l in continuare ! AICI

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

10 Comments

 1. O canta foarte frumos, i-ar merge bine tenor aici in Romania (sunt foarte bine platiti) poate ca daca ar face un curs de perfectionare ar putea sa o cante si mai bine.
  PS: Nessun Dorma nu ii apartine in niciun fel lui Pavarotti, e o arie dintr-o opera scrisa de Puccini (Turandot)
  Mult succes Costele!

 2. e super tare

 3. l-am auzit si eu in ceva reportaj…doamne ce voce are omu asta…e superb ce mai…m-as bucura tare mult daca ar castiga…succes mai departe…

 4. canta super tare…:d

 5. Mult succes Costele, esti foarte tare!
  si multa BAFTA !

 6. Bravo lui!Are o voce extraordinara!Sper din tot sufletul sa cistige!Dar atunci cind se intoarce in tara ,il rog,s-ai treaca cu vederea pe incapabilii nostri politicieni,care sigur se vor umfla in pene si-l vor pomeni in discursurile lor,pe romanul care ne-a reprezentat cu cinste la asa un concurs,doar doar poate vor obtine ceva voturi in viitor,pe spinarea altuia si cu meritul altuia!Sper sa-si faca un viitor frumos lui si familiei lui care sigur ii este alaturi!MULTA BAFTA SI SA MAI AUZIM DE EL!!!NUMAI DE BINE!!!!!!!!!!!!!!!

 7. NU MAI VOTATI!

  VOTUL ESTE PENTRU PRIMUL ELIMINAT DIN CONCURS!

  Deja are 1500 de voturi in timp ce urmatorul are d-abea 500.

  L-ati facut PRAF pe saracu Costel…

 8. Mare atentie cu votatul
  la pagina la care ne este dat sa votam intreaba ¿Quién abandonará esta noche Hijos de Babel? Adica cine doriti sa abandoneze in aceasta seara \concursulatentie nu il mai votati pe costel sarmanul nu are nici o treaba cu abandonul deci mare ATENTIE! se poate vota decat prin sms sau daca sunati la un nr de fix din spania daca nu aveti ro ming bagat nu va merge sa votati!:d

Leave a Reply

Required fields are marked *.