Va place noul meu aspect?

| 7 Comments

Acuma seara am cam terminat tot ce tine de noul meu aspect. In prima faza am schimbat tema cu o tema personalizata si definitiva, ceea ce dovedeste ca am devenit si eu mai serios. Daca va veti uita in header, deasupra dracusorului meu iubit veti vedea fa o tura pana jos. Dati click si veti ajunge la footer si tot asa mai departe. In loc de pagina urmatoare si pagina anterioara am pus, nu stiu daca ati auzit de acest termen, o arhiva miscatoare. Dati click pe vechi si va va aparea o bara cu un punct negru pe ea. Aceasta va va ajuta sa ajungeti mai repede unde doriti, fara sa mai dati click-uri aiurea. Langa bara veti gasi cuvantul ordoneaza. El va va ordona toate articolele incat sa vedeti doar titlul. Daca dati click pe insira le veti vedea cum au fost. Toate astea fost facute cu javascript. Pe ce am insistat neaparat au fost iconitele de la RSS. Vroiam neaparat sa fie originale. Nu-i asa ca sunt dragute? Inca mai am unele modificari de facut, cum ar fi introducerea emoticoanelor de la yahoo. Tind sa cred ca tema este perfecta pentru mine. Daca vedeti ceva greseli sau vreti sa-mi dati niste sfaturi, nu ezitati va rog.

7 Comments

 1. E aproape reusit, dar mai am cateva adaugari de mentionat:
  Header-ul mi se pare prea “fara de viata” ca si cum ai astepta sa se incarca un background/imagine acolo; parerea mea ca ar trebuie ceva mai atragator in el.
  Chestia cu arhiva e ok, java, ceva funny :)
  Pe urma la iconitele RSS care sunt personalizate ti-as sugera sa le pui un rollover cand treci cu moseu-ul peste ele, sa se inverseze imaginile, adica iconita rss sa se “aprinda” iar sigla ta sa fie opaca.
  o chestie minora mai e si sageata de la “Fa o tura pana jos/sus” care e verde si nu se asorteaza cu site-ul, un rosu ar prinde mai bine.

  mai astept modificari si pe urma mai vedem :) bafta

 2. imi place ca e simpla ;)) in rest nush … parca lipseste ceva :|

 3. Ma abtin … mai ai de lucru :)

 4. wassup de aia am pus beta in stanga sus :) e inca in lucrari.. ms pt sfaturi..

 5. aha, anytime .. and if you need me .. stii unde ma gasesti :)

 6. E mult mai ok! Nu e nici foarte-foarte dar nici foarte-foarte :D

  Headerul nu pusca cu restul…

Leave a Reply

Required fields are marked *.