Povestea gm-urilor !

| 7 Comments

Zilele trecute discutam cu cineva despre gm-uri. Dau si eu odata la 2, 3 zile maxim un gm cu articolele mai noi de pe bloaga mea, asta pentru ca de multe ori nu ma lasa sa-mi pun status. Sincer si eu urasc gm-urile dar nu cred ca e crima sa dai un gm, care contine un msg care ar putea fi interesant. Daca nu va plac gm-urile aveti gura sa strigati ba domne muta-ma in alt grup si se va rezolva. Pana atunci n-are rost sa ne luam in gura. Sunt unii care dau gm-uri toata ziua cu te iubesc x, noapte buna all samd sau altii care care dau gm-uri cu cutare are probleme, da un gm si ajuta-l sau trimite un gm si vei castiga un euro samd. Astea sunt genurile de gm-uri enervante si nu ceea ce am dat eu. Daca vrei sa ajuti un om du-te si doneaza-i bani, ajuta-l personal dar cum sa-l ajuti dandu-i gm-uri sau cum sa castigi euro cu gm-uri? Cum poate gandi lumea asa? Defapt traim in Romania, nu mai mira nimic. Imi cer scuze celor care i-am enervat prin gm-urile mele. Strigati si veti fi mutati !

mass.jpg

7 Comments

 1. si eu dau gm uri….dar daca cineva imi zice BAH BOULE MUTA`MA intr`un grup non Gm nu e nici o suparare…dar oricum la fel ca dani trimit numai gm uri cu posturile de pe blog nu g m de genu ” NB all :* ” sau mai mai stiu eu de care…daca 2 zile nu deschid YM gasesc la offline vreo 20 30 gm uri…. :|

 2. Sunt 2 tipuri de gm-uri:
  1. gm-uri utile – acestea sunt de informare in adevaratul sens al cuvantului (ex: cele amintete de dani si vudu, in leg cu articole interesante, etc)
  2. gm-uri stresante – acestea sunt trimise de prosti care nu au ce face, decat sa strezese, deranjeze, induce in eroare, pacaleste si multe alte atribuiri.

  ramane la atitudinea ta sa judeceti ce gm-uri si ce prieteni iti alegi in lista, pentru ca eu unu, m-am lipsit de cei care dadeau tipul 2 de gm-uri :) (ignore)

 3. Nu dau niciodata gm, dar daca ar fi o problema sa dau, as da unul pe luna/an. In rest, urasc lumea care da gm=uri (am plecat la somn :* nb)

 4. eu mai dau cateva gm`uri ;;) da nu exagerat (adika everyday) :)) facand haz de necaz.. asa imi mai dau seama de adevaratzii prieteni ;) nu dani ? ;) You know :-j

 5. “Imi cer scuze celor care i-am enervat prin gm-urile mele. Strigati si veti fi mutati !”

  Eu ti`am spus de nenumerate ori, in mare mi`ai raspuns la fel “da-mi ignore”. In cele din urma asta am si facut, daca te intrebi dc nu iti raspund(tocmai ai aflat;) )

 6. treaba ta Mortule.. eu am dat gm doar cu noile mele articole (nu-mi merge status decat dimineata si nu stau sa ma gandesc in fiecare dimineata sa pun status).. binenteles ca ti-am zis sa-mi dai ignore.. pentru ca m-am ofticat.. nu ma asteptam de la tine la asa ceva.. 2, 3 gm-uri pe saptamana, hai las-o balta..

  da Marcela.. din pacate da..

 7. vad ca te oftici in continuare

Leave a Reply

Required fields are marked *.