Adio Paris – Dakar 2008 !

| 5 Comments

Pe motiv de amenintare terorista autoritatile au anulat a 30-a editie din cea mai faimoasa competitie de raliuri din lume, adica Paris – Dakar ! Pierderile echipelor pentru acest eveniment sunt enorme, cateva sute de milioane de EURO. Eu ce nu inteleg este de ce ne sperie in asa hal o simpla amenintare? Fiti siguri ca daca teroristii vroiau neaparat sa faca prapad faceau (ex septembrie 2001 – World Trade Center). Oare cine va acoperi toate pierderile?

dakar.jpg

5 Comments

  1. La cat is de tampiti oamenii … au si muscat-o cu atacurile :rofl1: … nu are America ce fura de la Dakar … asa ca nu are rost sa-i scoata botnitza la Bin Laden …

  2. Poate muta traseul in Romania, ca tot e pustiu si pe aici.

  3. chestia asta numita “Terorism” e ca si perioada secolelor 16-17 cand imperiul rus isi coordonau actiunile militare sub pretextul “aparam crestinitatea” … asa ca dragilor “scopul scuza mijloacele” , nu exista terorism decat in Asia nu in Europa :-j si de cand e lumea competitiile sportive au fost un moment in care toata omenirea a uitat de conflicte asa ca nu cred in amenintare terorista ci doar un pretext de a mai intra in razboi cu vreo tara care “sustine terorismul” … Doamne da sa fie Korea de Sud :X :))

  4. kosmin zici tu ceva :))) Paris – Romania sau Romania – Dakar? =)) :)))

  5. Pingback: Paris - Dakar se muta in Romania ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.