Trafic fara pic de bun simt !

| 7 Comments

Vineri, 30 noiembrie a fost o zi obisnuita de lucru. Am fost pe teren ca si intr-o zi normala, B-dul Decebal era aglomerat ca de obicei dar am vazut ceva ce m-a uimit un pic. Dupa cum puteti vedea in poza de mai sus, masinile treceau prin “statia de tramvai” ca si cum ar fi fost a treia banda. Eu inteleg ca se mai merge pe sina de tramvai sau cate un smecher cu bani care mai scapa prin statie dar nici chiar asa. Cand ma duc cu tramvaiul pe Decebal sau pe Magheru fac cate o ora pana la destinatie. Asta de ce? Pentru ca avem soferi incapabili si pentru ca Primaria nu se ocupa de lucrarile drumurilor ca lumea, tot timpul trebuind sa fie cate o blocada pe arterele principale ale orasului. Nu mai exista pic de bun simt? Toata lumea e nervoasa si grabita cand e la volan? Dupa aceea va luati de pietoni ca nu trec pe unde trebuie sau neasteptat. Daca continuam asa o sa ajungem ca si in Bucuresti. Pur si simplu e haos dimineata de la 7 la 10 si dupa masa intre orele 14 si 17 dar ceea ce v-am aratat mai sus le intrece pe toate.

trafic.jpg

7 Comments

 1. Si eu is turbat la volan [nu se poate vorbii cu mine] … dar de aia ma abtin prin oras la chestii d-astea … [doar pe centura dinspre Santandrei spre Iosia … fac alte chestii (cobor intr-un loc si le ies chiar in fata langa OMV)]

 2. amenda !!! cata nesimtire ma . Trimite poza la police cu nr lu ala de inmatriculare

 3. aiurea …
  @ mortu si ce rezolva ca ii da amenda unuia? :)

 4. pe mine chiar nu ma mai mira nimik si daca crezi ca ai vazut tot te inseli
  uitate la video asta si zi ce parere ai ;)

 5. Big deal… asta nu-i nimic… in orice caz daca stam si ne gandim la Calea Clujului care e in santier deja de cateva luni, totusi e o artera foarte importanta si circulata, nu se poate sa circuli pe o singura banda… mai vad si indicatoare care limiteaza viteza la 30km/h… Naiba stie ca ori de cate ori trec pe acolo nu vad pe nimeni sa lucreze… Primaria e de vina aici fiindca nu penalizeaza firma care executa lucrarea. Pun pariu ca si-au depasit deja termenul limita. Mi-a placut cum au grabit ritmul atunci cu linia de tramvai pe Decebal cand firma era penalizata in fiecare zi.

 6. Masinile este tramvaie domne`

 7. hahaha.. la ce trafic e in oras.. era de asteptat asa ceva :))) si m`ai scrie in codu rutier ca ii interzis asa ceva :)))) regurile is facute sa fie incalcate separe :)

Leave a Reply

Required fields are marked *.