Bicicletele revin puternic !

| 4 Comments

De acum incolo nu trebuie sa va mai temeti ca vi se mai fura bicicleta lasata undeva legata de un pom, cu un lant, care se poate taia usor. In Olanda s-a inventat un stivuitor pentru biciclete. Introduci bicicleta in acel stivuitor, binenteles pe baza unui cod de bare, el ti-o plaseaza undeva in acel rastel. Cand doresti s-o preiei, stivuitorul recunoaste codul de bare si ti-o da frumos inapoi. E un dispozitiv interesant si util zic eu, el depozitand sute de biciclete in acelasi timp. Sper sa apara cat mai curand si pe la noi.

stivuitorbiciclete.JPG

Germanii au inventat noul Sport, Fotbal pe biciclete, asta pentru a inlocui bicicletelor in fotbal, inventate de brazilieni. E un sport interesant si necesita o putere mare de concentrare. Nu sunteti de aceeasi parere? Una e sa te joci cu mingea pe picioarele tale si alta e pe bicicleta. E totusi o veste buna ca nu s-a uitat de biciclete, lumea lasand vehiculele pe doua roti pentru cele cu patru roti.

bicicelta-fotbal.jpg

4 Comments

  1. fotbal din masini cand o sa jucam ? ;))

  2. decat sa imi iau bicicleta mai bine imi iau masina direct:-"…..asta e vorba lu tata =))

  3. eh, Olanda, in RO n`o sa fie prea curand asa ceva. Ar fi tare sa vad la TARA dinastea, la Bade vasile si Mos Costache. Lasa sacu de cartofi in spate la bicicleta si stivuitoru minune nu i`l mai da. Sa vezi atunci crize:))

  4. NICEEEE! some movement at last.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.