Scoripions au facut furori la Sibiu !

| 3 Comments

Trupa germana, Scorpions a facut furori aseara la Sibiu, Capitala Culturala Europeana. Acest concert a adunat aproape 40 000 de oameni printre care s-au numarat romani, unguri, bulgari sau sarbi, ei indurand un frig naprasnic. In deschiderea concertului au cantat cei de la Compact ca mai apoi sa intre cei de la Scorpions. Aceasta jumate de ora de concert a meritat tot efortul, asta binenteles, dupa spusele oamenilor. Cei de la Scorpions sunt iubiti in toata lumea fiind una dintre trupele eldere ale acestor decenii. Stim ca Sibiul este Capitala Culturii Europene anul acesta, impreuna cu Luxemburg. Mai stim ca au fost aici peste 1.000 de evenimente culturale pana acum si cred ca e un oras tare frumos. Cand am ajuns, ne uitam la oras din avion si am inteles de ce e Capitala Culturala: pentru ca e tare frumos si, chiar daca nu l-am vazut indeaproape, ci doar din zbor, am zis: “Oau, e minunat!”. Faptul ca e Capitala Culturala inseamna mult pentru oameni si pentru Romania a declarat Klaus Meine, solistul trupei. Si uite asa a mai trecut inca o trupa, cunoscuta si iubita in toata lumea, prin Romania.

scorpions.jpg

3 Comments

  1. Citeam pe site la protv ca sibienii au fost ft multumiti de concerc si ca s-au simtit foarte bine :)

  2. Foarte frumos ca e pusa si tara noastra in valoare macar asa peste cativa ani cand o sa-ntrebi britanicii sau americanii care-i capitala Romaniei n-o sa mai zica Budapesta ci Sibiu =)) macar ii mai aproape :X Ardealu` traieste

  3. am vorbit cu un vecin care a fost….cica a fost show total…foarte tari intr`un cuvant….acuma sa`l cred ce pot sa zic :))

Leave a Reply

Required fields are marked *.