In memoria lui Steve Irwin !

| 6 Comments

In memoria vanatorului de crocodili, Steve Irwin, care a murit acum 1 an intepat de o pisica de mare, s-a dezvelit o statuie din bronz, care ii reprezinta pe el si pe familia lui. Acest eveniment a avut loc saptamana trecuta, la gradina zoologica din Beerwah, Australia. Celebrul The Crocodile Hunter nu a fost uitat deloc, la eveniment fiind prezenti peste 6000 de oameni din Australia, SUA si Canada. Ba chiar mai mult, s-a facut si un timbru cu poza lui, care costa 50c. Terri Irwin, sotia lui, a lansat o carte despre viata lui Steve, intitulandu-se My Steve, ei doi petrecandu-si toata viata salvarii animalelor salbatice. Bindi Irwin, fiica mai mare a vanatorului de crocodil a declarat intr-o emisiune televizata, desi are doar 8 ani, ca se va implica in salvarea animalelor. Cred ca m-am nascut pentru un motiv special: sa ajut animalele de pe pamant si vietatile din apa! Iubesc cu adevarat ceea ce fac si cred ca este cel mai bun lucru din lume. Ea a anuntat lansarea unui nou proiect care va fi difuzat pe Discovery Kids, care se va intitula Bindi : Fetita Junglei si a emisiunii, care va omagia viata tatalui sau Taticul meu, vanatorul de crocodili. Impresionant ce se intampla aici. Chiar a fost foarte iubit Steve. Nu va fi uitat niciodata, cel putin eu nu-l voi uita. Emisiunile lui si acum se difuzeaza. Cate a facut el pana la 44 de ani nu va face nimeni altcineva. Totusi, mai impresionant este implicarea fetitei lui in viata animala, care la 8 ani vedeti si voi ce declara. Desi se zicea ca Steve va fi inlocuit de alti maestrii in domeniu, eu zic ca asa ceva nu s-ar putea. Nimeni n-o sa aiba farmecul ala inspirat de el.

steve-irwin.jpg

my-steve-thumb-300-0-192.jpg

timbru.jpg

6 Comments

  1. e un lucru bun ca sa facut o statuia in memoria lui Irwin….a fost cel mai iubit prezentator de emisiuni cu animale. RIP Steve Irwin

  2. Sunt sigur ca nu sunt singurului care si-a petrecut copilaria vizionand documentare despre diferite specii de animale prezentate de Steve. Mai rar vezi un om care sa prezinte, sa faca un lucru din pasiune si placere pura (pur si simplu se vedea pe el ca-si iubeste enorm meseria). E un lucru tare fain sa faci ce-ti place in viata, trebuie sa fii tare norocos sa ai un job care sa-ti placa 100% si culmea ca mai esti si platit sa faci ce-ti place :)
    R.I.P. Steve :(

  3. Si acum ma uit cu placere la emisiunile lui , chiar daca le-am mai vazut.Om ca el nu se va mai vedea pe ecran … te amuza si te facea curios in acelasi timp.Oricum frumos gestul si sincer voi cauta cartea si la noi sa vad daca o gasesc.

  4. Singurul care iubea cu adevarat animalele si numai este :(
    Macar e bine ca au lasat un monument in spate ca lumea sa-si aminteasca de el…

  5. Mare pierdere ! :( RIP Steve ! :|

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.