Marele pot 6/49, la Calarasi !

| 7 Comments

Cele 10.5 milioane de euro, puse la bataie de Loteria Romana au fost castigate de o persoana din Calarasi. La el in mana vor ajunge 7.8 milioane, restul de 25% fiind impozit conform legii. Castigatorul a jucat doar o simpla varianta, de 13.2 RON. Altii care au pus variante in valoare de 5000 – 10000 de RON nu au castigat. Nici la celelalte extrageri norocul nu i-a ocolit pe locuitorii orasului Calarasi. In urma cu 2 extrageri pe langa premiul de la categoria I, alti 60 de jucatori au reusit sa obtina la categoria a II-a, fiecare, peste 12.000 de euro, iar la categoria a III-a au fost adjudecate alte 3.316 de castiguri a cate 350 de euro. Acest pot de 10.5 a fost declarat premiul record pentru Loteria Romana. Cel mai mare premiu adjudecat a fost de 5 milioane de euro. Incasarile Loteriei au fost de peste 9,6 milioane de euro numai din biletele vandute la 6/49. Deci va dati seama ca si-au scos premiu plus le-a mai si ramas pe datile viitoare. Stiti cum e? De 15 saptamani nu s-a mai castigat marele premiu. E normal. Au bagat astia la buzunar si au mai adunat pentru loterie, la castigurile viitoare. Acuma ca sa nu fie prea vazator la cer au zis ca sa ne m-ai dea si noua, odata, premiul cel mare. Daca pana acuma se extrageau numerele corect deja erau foarte multi fericiti castigatori. Daca nu furau atat de mult, pana acum castigurile erau imense. Voi cum credeti ca s-a ajuns in occident la sume de gen 180 milioane de euro? Dar nu ma mai mira nimic. In Romania a ajuns sa se fure orice. Oricum nu conteaza ca tot asa o sa ramana de acum incolo. Bine ca macar acest premiu a ajuns in mainile unui om de rand. Cel mai bine pentru el ar fi ca sa nu-si divulge numele. Asta o sa-i aduca numai probleme. Eu n-am jucat la loto niciodata dar bunicu-meu si taica-meu de cand se stiu. Au castigat de cateva ori cate 50 – 60 de milioane dar aia s-au dus repede. Cred ca si eu ma bag in curand ca prea mari sunt sumele :) . Eu ce as face cu asemenea suma?.

sigla.jpg

 • 1. As calatori prin toata lumea
 • 2. As investi jumate din suma in ceva, pe moment nu stiu la ce, si in urmatorii ani acesti bani sa-i am din nou.
 • 3. As face niste orfelinate pentru copii si adaposturi pentru oameni nevoiasi, binenteles, le-as avea eu in grija

Voi ce ati face?

7 Comments

 1. echipa de baschet, ca la banii astia iti faci echipa buna in Romania.

 2. As pleca dincolo si as incepe o viata noua … poate as uita de rahatu` asta de Romania!

 3. Eu as lua terenuri in oradea d 2,5 milioane de parai, as face o firma de transporturi de 2,2 mil ioane adica cam 20 de tiruri, o casutza de 500 de mii cateva masinutze de 250-300 de mii si restu cam 2,3 mil i-as pune la banca si as putea trai doar din dobanda lejer.

 4. e ciudat cum s-a castigat tocmai acuma, te face sa gandesti, daca as fi fost eu probabil as fi scris fabule frumoase pentru copii punct :)

 5. Q7 , BMW ultima serios … v-as da la ficare pretenii mei cate 1.000 euro sa va cumparati ceva tarfulitze , iar restu as calatori si as investi evident :)

  P.S. mi-as face o casoaca de ai ramane cu gura cascata

 6. Vila, un Q7, o casa la munte, una la mare, investesc intr’un sport si gata :)

 7. Pingback: Marele pot 6/49, la Bucuresti ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.