Rezultate Bacalaureat 2007 !

| 12 Comments

Absolventii de liceu au aflat ieri notele la Bac, in jurul orei 11, pe care le asteptau cu sufletul la gura. Ca de obicei, cele mai slabe note obtinute au fost la Limba Romana. Contestatiile se vor face in perioada 8-9 iulie iar afisarea rezultatelor finale va ramane pe 10 iulie. Parca in fiecare an se intampla la fel. Si eu am facut la fel acu-s 4 ani. Am invatat pe ultima suta de metri si am luat o nota mica la romana, din fericire, de trecere. Eu va sfatuiesc pe cei care urmati sa dati bacul in felul urmator. Sa invtati macar de la inceputul clasei a 12-a si cand invatati sa lasati orice alta problema. Se poate rezolva si dupa.

Aici va puteti vizualiza rezultatele finale
http://bacalaureat.edu.ro/2007/rapoarte/search/index.html

12 Comments

 1. Bacul?…hmmm cea mai mare prostie de examen.Notele? nu reflecta nici pe departe realitatea.Cum e posibil ca oameni care abia stiu sa scrie,sa nu mai vorbesc de “facut calcule”, carora 6/6=0 sa ia 10 la matematica,10 la fizica,9 si ceva la romana? Reteta e simpla:se ia una bucata ministru tampit care hotaraste sa introduca variantele dinainte.Se adauga prostia sa se faca publica varianta extrasa inainte de examen si care in combinatie cu “ingeniozitatea” elevilor care pun variantele rezolvate la toaleta si odata cu aflarea numarului doar le extrag,nu le mai ramane decat sa copieze rezolvarile si uite asa se ia o nota mare.Parol! domnule ministru,asa ceva nu se face.Nu sunt o fire impulsiva dar sper ca a sughitat destul.Cam atat am avut de spus.
  Ps:Ultimele 2 luni dinaintea bacului sunt de ajuns pentru a invata la romana! :d

 2. Bacul e o mare prostie… care vrea sa ia bacul ii recomand sa nu invete nimic doar sa treaca prin liceu si sa se distreze cat poate de mult… copieze la teste si teze… chilueaza de la ele :) cafea si martitni dimineata… cu astea ramai dupa liceu.. nu cu 10’le la mate… ci emotiile ca nu-ti iese 5’u sa treci… PS: acuma am luat si eu bacu’ :)

 3. nu ca am luat 4.80 la engleza scris :) a fost manevra fmm de gojdisti :) sper sa imi dea la contestatie 5 :)

 4. + e mare labareala n-am invatzat nimik din clasa a 7 si aproape l-am luat ::)))

 5. in primul rand vraeu sa zic ca au fost note foarte foarte mari la mine la scoala……deci ma face mai puternic si pe mine care la anul o sa sustin si eu acest examen important din viata. majoritatea au luat peste 8.50 si chiar 50% au luat peste 9. Note foarte mari ce pot sa zic mai mult

 6. In orasul meu a fost cea mai mare prostie la bac. In majoritatea claselor, fiecare copil mergea cu 20-30 RON la el, cand intrau in clasa faceau cheta, bagau banii intr-un plic si dadeau la supraveghetori… huuu ! cred ca colegiul din localitate are cea mai mare medie pe tara :))))))

 7. deci… un mare kkt bacu asta… cine are noroc are .. se vede ff clar dupa note.. cei care au avut parte de supraveghetori faini… eu am avut ghinion la toate probele.. inafara de cea la geografie.. ar fi fost si culmea.. sa nu ne lase sa miscam ceva in timp ce aia de la educatzie luau note mari. Un coleg de liceu o invatzat doar juma de zi inainte de proba orala la romana.. si la toate are peste 9 … de ce? pt ca o avut noroc si o putut copia..asta e.. sa nu m`ai zic de un vecin de`al meu care in fiecare seara ajungea la 12 acasa… ala nici cum arata cartzile nu cred ca m`ai stie.. si are 9.5 media la bac.. sincer…. vai s`amar….eu am luat 6,60 si ma mandresc ca macar am fost cinstita ;)) CONCLUZIA !! nu se merita sa`tzi umplii capu cu toate prostiile ce se cer la bac :) N`am ce sa mai zic.. decat BAFTA!!! pt cei care dau la anu Bacu… sa vedem ce haharela va mai fi la anu :))

 8. si pana la urma ce ai facut garf cu engleza? :)

  p.s eu dau la anu :-

 9. da , is multumit , tinand cont de cat de “mult” am invatat in liceu … dar cum zicea si iahim cu ajutorul idioteniei ministrului multi care chiar nu meritau astfel de note l-au luat si nu e deloc ok. Eu am avut media 7.61 si e cam pe merit … insa sunt alti rupti cu note de 9 la aproape toate si ei habar nu au de nimic.

 10. Am o rugaminte la cei care viziteaza acest site …unde pot gasi rezolvarile la engleza scris ca imi trebuie am ramas cu restanta pe toamna …Ma poate ajuta cineva?

 11. chiar am si eu nevoie de rezolvariel la engleza scris va rog mult

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.