Covaliu, medalie de bronz la CE !

| 4 Comments

Prima zi a Campionatului European de Scrima de la Gent din Belgia s-a incheiat cu o medalie de bronz pentru Romania, obtinuta de Mihai Covaliu in proba de sabie, la individual. El a pierdut semifinala CE, invins de spaniolul Jorge Pina (11-15) care pana la urma a luat medalia de aur dupa ce l-a batut in finala pe rusul Alexey Yakimenko. Eu zic ca se putea si mai bine pentru Covaliu, avand in vedere palmaresul lui. Celalalt component al echipei nationale, Florin Zalomir s-a clasat pe locul 5 dupa ce a pierdut in sferturi la celalalt finalist, rusul Alexey Yakimenko.

gentcovaliu.jpg

Floretistele noastre nu au prins nici anul asta medalie la individual, Cristina Ghita clasandu-se pe locul 5 dupa ce a fost invinsa in sferturi, de rusoaica Eugenia Lamonova, proaspata campioana europeana. Cristina Stahl, ocupanta locului 6 in ierarhia Cupei Mondiale, a obtinut doar locul 15 fiind invinsa de israelianca Delila Hatuel, in optimi.

4 Comments

  1. Nu prea is eu fan scrima , dar oricum +o medalie de aur pt Romania:>

  2. in primu rand gg lui :D, am si eu cativa colegi la scrima care mai veneau din cand in cand cu sabiuta aia la scoala si se jucau pe acolo =)) pana i-a prins directoarea :D

  3. nu am vazut niciodata un meci de scrima :)) dar bravo lui, sper sa continue asa si pe viitor

  4. Pingback: Crisul Oradea, din nou campioana nationala la spada ! at Dani’s Corner

Leave a Reply

Required fields are marked *.