Program complet, check-in online, sistem de plata, spatii depozitare, harta, cazare, transport, masuri de siguranta, restrictii circulatie, aplicatie – Untold 2023 !

| 0 comments

Maine, 3 august 2023 incepe al optulea capitol, si anume The Light Phoenix, al evenimentului mult asteptat, UNTOLD, care se va desfasura la Cluj pana luni dimineata.

Pe an ce trece astept mai cu drag acest eveniment, ca in alti ani, mai mult ca sa ma revad cu prietenii mii din toata tara, fotografi, jurnalisti, bloggeri si multi altii

In 2022 au participat peste 360 000 de festivalieri.

Anul asta o sa ne incante “papilele” muzicale Ava Max, Bebe Rexha, Alok, KSHMR, Steve Aoki, Topic, Alesso, Justin Jesso, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Tujamo, B Jones, French Montana, Thievery Corporation, Wizthemic, Zhu, Fedde le Grand, Ferg, Years & Years, David Guetta, Martin Garrix, in premiera, Eric Prydz, dar si mult asteptata formatie Imagine Dragons si binenteles, cineva de care ne-a fost foarte dor, Armin van Buuren! Si multi, multi altii, mai precis sute de artisti din toata lumea!

click pentru marire

Ceremonia de deschidere a festivalului UNTOLD o va marca – Alok, joi spre vineri, 4 spre 5 august, de la 01:00, pe mainstage. Jongleriile cu foc si leduri colorate sunt la randul lor de nelipsit. Si multe altele! Peste 15 000 de oameni din peste 20 de tari construiesc lumi de poveste pentru unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Anul asta va fi cea mai mare scena principala din istoria #untold, greutatea scenei depasind peste 500 de tone. Peste 1250 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj Arena in cele patru zile de festival! Toata energia utilizata la scena principala provine din surse regenerabile! Vor fi scene impresionante si music spots speciale, peste 50 de vendori cu mancare si bauturi, un fashion corner denumit Designers’ Nest, zeci de activari ale partenerilor, personaje magice, animatori si dansatori care vor defila prin festival, precum si multe surprize. Personaje fantastice deprinse dintr-o lume magica, nimfe, samani, acrobati internationali, animatori, dansatori, tobosari spanioli un taram de poveste in care esti invitat sa traiesti experiente unice, o replică reala a unui celebru lant de restaurante va fi disponibila in festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiente VR, scene si workshop-uri tematice sau walking act-uri. De la petreceri tematice la experiente unice realizate in colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, live-cooking etc

Sistem integrat de acces la Untold, check-in online

Si anul acesta puteti parcurge online, in avans o parte a procesului de check-in, si astfel castigati timp. Puteti descarca aplicatia Untold sau sa intrati pe www.untold.com si dupa ce va inregistrati cu o adresa de mail, puteti incepe procedura de check-in. Trebuie sa completati cu atentie datele solicitate in formular si daca urmati niste pasi, sigur nu veti avea probleme in a efectua procedura de check-in. Cei care aleg sa faca check-in la fata locului, vor plati o taxa de 25 de euro! Veti putea efectua check-in si pentru cativa dintre prietenii vostri, daca de pe acea adresa au fost cumparate mai multe abonamente. Doar persoana inregitrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza abonamentului.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii isi pot crea propria Pusculita de Festival. Astfel, fiecare participant isi poate pune in avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma incarcata va fi transferată si activată pe bratara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de incarcare a bratarilor va fi disponibila si in timpul festivalului si va putea fi accesata direct de pe telefon din aplicatia UNTOLD.

Corturile de check-in sunt deschise intre 3 si 6 august (15:00 – 04:00), de la intrarea principala dinspre Opera Maghiara. Cei sub 18 ani vor avea nevoie si de un document care atesta acordul parintilor (acesta il veti gasi pe www.untold.com). Cei sub 14 ani vor avea acces cu bilet valid, alaturi de un parinte. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita in festival!

Sistem de plata

Sistemul de plata de la UNTOLD este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania și, la fel ca la editiile trecute, este integrat cu sistemul de acces, care ofera mai multă siguranta participantilor. Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care il folosesc la eveniment primesc diverse beneficii in cele patru zile si patru nopti de distractie. Si în acest an, bratara de festival este realizata din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de bratari de acces cu sistemul de plată integrat. In perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de incarcare a bratarilor, iar pentru a se misca mai rapid, organizatorii recomanda optiunea de Top-up online. Cei care si-au pus bani pe bratara in festival, nu i-au cheltuit pe toti si vor să ii recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point, pe întreaga perioada a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, pana la ora 14:00. Participantii care si-au alimentat bratarile prin optiunea Top-up online au posibilitatea sa solicite restituirea sumelor necheltuite, in cuantumul sumei incarcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat initial, pana la data de 12 august, ora 23:59.

Spatii de depozitare
Organizatorii pun la dispoziția participantilor si in acest an spatii de depozitare, acestea sunt amplasate in afara festivalului, chiar langa punctul de acces. Fanii pot sa inchirieze un locker pentru toate cele patru zile de festival pentru 150 de lei sau pentru o zi de festival in schimbul a 50 de lei. In acest an, spațiile de depozitare pentru participanti la cea de-a 8-a editie UNTOLD vor fi pozitionate chiar inainte de zona de acces in festival. Fanii au posibilitatea sa isi rezerve un spatiu de depozitare pentru o zi, sau pentru intreaga perioada a festivalului.

Masuri de siguranta si UNTOLD 2023, cel mai sigur loc public din Romania

Mii de angajati ai Ministerului Administratiei și Internelor (Directia Generala Management Operational M.A.I, Jandarmeria Romana, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia Romana, Inspectoratul General pentru Emigrari, Agenția Natională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U Cluj-Napoca) si ai Politiei Locale se vor asigura in cele 4 zile si 4 nopti de festival ca sunt respectate masurile de siguranta. In plus, in festival vor exista si 800 de agenti de securitate privati. In perimetrul festivalului vor fi amplasate doua spitale mobile si trei puncte de prim ajutor. Asa ca nu va faceti griji. Veti fi pe maini bune. Suier va conduce si anul asta divizia de echipaje canine, special pregatite pentru patrulare.

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cutite, arme, obiecte contondente, bannere sustinute de bete, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mancare sau bauturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detasabile, orice tip de obiecte care pot rani. Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com . Este permis accesul cu medicamente insotite de prescriptie medicala, insulina, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar daca posesorii prezinta o scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia si în cantitatea maxima recomandată zilnic.

Pe zona de supraveghere video și monitorizarea accesului, Konica Minolta Romania va fi partener oficial al festivalului UNTOLD, pentru al treilea an consecutiv. Compania detine în portofoliu sisteme de supraveghere video MOBOTIX si solutii de analiza video avansata pentru unspectru larg de activitati si domenii. Una dintre aplicatiile de analiză video, Area Counter, cu capacitate de detectare a numarului de persoane la intrari, ieșiri sau in spatiile aglomerate, va fi utilizata pe toata durata festivalului. Konica Minolta va implementa pentru UNTOLD o versiune personalizată a acestei aplicații, care poate raspunde cerintelor de organizare a unui eveniment cu un numar mare de participanti. Totodata, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispozitie echipamente multifuncționale si solutii optimizate de printare.

Restrictii de circulatie la Cluj

Pentru buna desfășurare a festivalului UNTOLD 2023 (inclusiv perioada de montaj si demontaj a logisticii festivalului), sunt necesare mai multe restrictii de circulatie:

-inchiderea circulatiei rutiere pe Aleea Stadion, in perioada 28 iulie – 14 august 2023, intre 23:30 – 04:30;

-inchiderea circulatiei rutiere pe Aleea Stadion, din data de 28 iulie 2023, ora 14:00 pana in data de 29 iulie 2023, ora 04:30;

-inchiderea circulatiei rutiere pe Aleea Stadion, din data de 29 iulie 2023, ora 15:00 pana in data de 9 august 2023, ora 04:30;

-inchiderea circulatiei rutiere pe Aleea Stadion, din data de 9 august 2023, ora 04:30 pana in data de 11 august, ora 04:30 (cand situatia o impune);

-inchiderea circulatiei rutiere pe str. Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi pana la intersectia cu str. George Cosbuc, din data de 28 iulie 2023, ora 14:00 pana in data de 30 iulie 2023, ora 23:59, cu exceptia CTP;

-inchiderea circulatiei rutiere pe str. Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi până la intersectia cu str. George Cosbuc, in data de 31 iulie 2023, de la ora 00:00, pana la ora 23:59;

-inchiderea circulatiei rutiere, pe str. Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi pana la Pod Napoca, din data de 1 august 2023, ora 00:00, pana în data de 9 august 2023, ora 04:30;

-inchiderea circulaţiei rutiere pe str. Splaiul Independenţei, de la podul Garibaldi pana la intersectia cu str. George Cosbuc, din data de 9 august 2023, ora 04:30 pana in data de 14 august 2023, ora 04:30, cand situatia o impune (cu exceptia CTP);

-inchiderea circulatiei rutiere pe str. Splaiul Independentei, de la podul Garibaldi pana la intersectia cu str. George Cosbuc, din data de 14 august 2023, ora 23:30, pana in data de 15 august 2023, ora 04:30;

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la str. Cardinal Iuliu Hossu pana la intrersectia cu str. Splaiul Independentei, din data de 28 iulie 2023, ora 14:00, pana in data de 29 iulie 2023, ora 04:30, (cu exceptia CTP);

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la Aleea Stadionului pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, in data de 29 iulie 2023, de la ora ora 04:30 pana la ora 15:00, (cu excepția CTP);

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Coşbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la str. Cardinal Iuliu Hossu pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, din data de 29 iulie 2023, ora 15.00, pana in data de 30 iulie 2023, ora 23:59, (cu exceptia CTP);

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la str. Cardinal Iuliu Hossu pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, in data de 31 iulie 2023, de la ora 00:00, pana la ora 23:59;

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc, de la str. Splaiul Independentei pana la intersectia cu str. Cardinal Iuliu Hossu, din data de 1 august 2023, ora 00:00, pana in data de 9 august 2023, ora 04:30;

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la intersectia cu str. Cardinal Iuliu Hossu pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, din data de 9 august 2023, ora 04:30, pana in data de 11 august 2023, ora 04:30 (cand situatia o impune), cu exceptia CTP;

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre str. Splaiul Independentei, de la intersectia cu Aleea Stadion pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, din data de 11 august 2023, ora 04:30, pana in data de 14 august 2023, ora 04:30, cu exceptia CTP;

-inchiderea circulatiei rutiere pe strada George Cosbuc sensul de mers spre Splaiul Independentei, de la intersectia cu Aleea Stadion pana la intersectia cu str. Splaiul Independentei, din data de 14 august 2023, ora 23:30, pana in data de 15 august 2023, ora 04:30;

-inchiderea parcarii situata in proximitatea Salii Sporturilor „Horia Demian” din data de 2 august 2023, ora 7:00 pana in data de 8 august 2023, ora 5:00;

-deschiderea traficului rutier pe str. Splaiul Independentei pe sensul de mers spre str. George Baritiu de la pod Napoca, din data de 1 august 2023 ora 00:00 pana in data de 9 august 2023, ora 07:00

Transport pana la festival si inapoi

Daca nu va descurcati cu o chestie din cele de mai sus, nu ezitati sa-i intrebati pe cei 2000 de voluntari, care vor sari sa va ajute cu cea mai mare placere!

Program UNTOLD 2023

Mai jos aveti programul complet al festivalului, la fiecare scena, pe ore.

click pe poze pentru marire

Harta Festivalului

click pe poza pentru marire

Daca mai cautati cazare va recomand site-urile de anunturi, gen olx sau pe grupul de pe facebook Untold Festival 2023. Din pacate sunt prea scumpe, dar asta este.

Sa nu uitati nici de campaniile extraordinare  Blood Network si Bac de 10 

Puteti descarca si aplicatia UNTOLD, ca sa vedeti toate astea pe telefon! Android sau IOS

click pe poza pentru marire


Mai jos aveti filmuletul din 2022 , sa vedeti cum a fost si sa intrati deja in febra festivalului.

>

Revin cu poze si reactii de la aceasta editie!
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2022

AICI gasiti pozele mele de la Untold 2021
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2019
AICI gasiti pozele mele de la Untold 2018Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.