Untold Festival si Asociatia Daruieste Viata au inaugurat primele doua camere sterile din Transilvania la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Cluj!

| 0 comments

Acum doi ani, cand eram la editia cu nr 3 a Festivalului UNTOLD, scriam pe facebook ca putem dona 2 euro cu mesajul SPITAL la 8844, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Cei de la UNTOLD au anuntat atunci ca vor construi doua camere sterile pentru acesti copii la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii – sectia hemato-oncologie, unde sunt tratati anual 100 de copii.

N-au trecut nici doi ani si cele doua camere au fost construite (mai jos aveti poze). Au fost inaugurate saptamana trecuta. Valoarea proiectului este de peste 100 000 de euro, din care 82 000 de euro sunt banii oferiti de UNTOLD, iar 18 000 au fost donati de fanii festivalului. Nu vreau sa ma laud dar de ceva timp donez in fiecare luna cei 2 euro si ma face sa ma simt foarte bine stiind ca am ajutat si eu cu ceva!

Respect celor de la UNTOLD pentru aceste campanii geniale! Ei fac ceea ce ar trebui sa faca statul roman! Bravo lor ca au stiut sa uneasca publicul ca sa doneze pentru acesti copii! Nu e un simplu festival, ci o stare de spirit! Mai multe detalii despre dotarile acestor camere sterile si care este diferenta intre ele si niste camere “normale” gasiti AICI.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.