Despre referendumul din 7 octombrie !

| 0 comments

Una e familia traditionala in viziunea unor oameni ca noi si una e familia traditionala in viziunea BOR si a PSD. Pe ei nu-i intereseaza familia normala, dintre un barbat si o femeie, ci ii intereseaza doar sa-si faca publicitate si sa dezbine populatia. Sa pastreze prostimea, care sa vina sa voteze si sa pupe moaste. Cum ar mai avea grija de masinile lor de peste 60 000 euro? Sau de viloacele de peste 100 000 euro?

Homosexualii exista de la Sodoma si Gomora, dar astia “smecheri” cica abia acum i-au descoperit. Nu zice nimeni ca e normal ce fac ei, nici eu nu-i sustin, dar sa se intample ce se intampla acum e prea mult. Multi dintre ei sunt oameni ok si nu ar face rau la nimeni. Ca sunt paraziti printre ei, care ies la parade si se prostesc, asa sunt si printre noi, cica astia normali (vezi huliganii din 10 august).

Daca ne intereseaza brusc si atat de tare familia traditionala de ce nu facem ceva ca femeile si copiii sa nu mai fie batuti in familia traditionala? De ce nu facem ceva ca si copiii sa nu mai fie abandonati? De ce nu facem ceva ca sa nu se mai nasca atatia copii, care ajung ori pe strazi ori la orfelinate? De ce nu facem ceva ca sa adunam toti “lelentii” de pe strazi? De ce nu facem ceva pentru copiii care se nasc cu probleme de sanatate? De ce nu face nimic ca fetele sa nu mai nasca de tinere (ex si la rromi)? De ce partidele si BOR nu fac proiecte de informare inca din scoli pentru a-i ajuta pe copii sa mearga pe drumuri normale? Dar sa se casatoreasca oamenii de nu stiu cate ori e normal (ex Tariceanu)? Sau sa fie peste 20-30 de ani intre un barbat si o femeie e normal (ex Dragnea)?

Totul incepe de la parinti, care nu stiu sa aiba grija de copiii lor, de fapt pe care nu prea ii intereseaza sa se implice, mai apoi ca nu exista ore de sexologie in scoli, care sa-i ajute sa stie mai multe in viata. Dam in homosexuali, dar noi nu ne uitam in oglinda. Astia nu mai sunt popi, ci politicieni. Popi mai sunt pe la sate (satele vor disparea in scurt timp din pacate). Acesti popi fac scoli, aduna bani pentru copii si ii invata cum pot ei mai bine, ca sa aiba ceva sanse in viata.

Acest referendum din 7 octombrie e facut politic si religios. Nu e pentru “familia traditionala”, ci pentru ceea ce am scris mai sus, in primul alineat. Bine ca acceptam sa se faca abominatii de genul Catedrala Mantuirii Pacii, de sute de milioane de euro cand tara e in rahat. Toate acestea sunt lasate sa evolueze, ca lor le place sa fie cat mai mult HAOS, ca sa atraga privirile de la chestii importante care se intampla in spatele cortinei. Si asa suntem fraieriti pe veci. De zeci de milioane de euro cheltuiti aiurea pe referendum din banii mostri nu mai zic nimic. Plus ca BOR “promoveaza” homosexualitatea prin calugarisme. Multi calugari au si ei nevoile lor fizioligice, dar nu le pot pune in practica. Unele se mai transforma in scandaluri si mai ies in presa, ex staretul de la Manastirea Prislop. Sau si cu preoti gen Pomohaci, episcopul Husi samd. Astea nu se vad. Penibil.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.